مواد لازم:
- فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی از هر کدام 1 تا 2 عدد
- جوانه گندم 200 گرم
- جوانه ماش 4 تا 5 قاشق غذاخوری
- مغز گردو 100 گرم
- هویج فرنگی متوسط 1 عدد
- سبزیجات معطر خرد شده 4 قاشق غذاخوری
- پیاز کوچک 1 عدد
- ساقه ترد و کوچک کرفس 1 شاخه
- سیر متوسط 1 حبه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- لیموترش تازه به مقدار نیاز
- روغن زیتون 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
- آب زعفران 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ساقه کرفس، هویج، مغز گردو، جوانه ها و سیر را چرخ کنید و پس از آن، پیاز را به صورت ریز خلال و سپس سبزی جات را به آن اضافه کنید و در آخر، لیموترش و روغن زییتون و آب زعفران و نمک و فلفل را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. در این مرحله، داخل فلفل و گوجه فرنگی را خالی و از مواد موجود پر کنید و در فلفل و گوجه را بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهدارید و بعد آن را همراه با لیموترش تازه میل کنید.