کاربر

دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. بادمجان دلمه ای 4 عدد
  2. فلفل دلمه ای 4 عدد
  3. گوجه فرنگی درشت 6 عدد
  4. لپه 200 گرم
  5. برنج 250 گرم
  6. سبزی دلمه (تره، جعفری، گشنیز، شوید، نعناع، ترخون، مرزه و پیازچه پاک شده) مجموعاً نیم کیلو گرم
  7. پیاز متوسط 2 عدد
  8. سیر 4 حبه
  9. روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
  10. آب لیموترش تازه نصف استکان
  11. دارچین، زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
  12. زیره سیاه، زعفران و هل سبز از هر کدام نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا لپه را که از شب قبل خیس کرده ایم، می پزیم، به طوری که بعد از پختن، آب آن کاملاً کشیده شود، برنج را نیز پخته، با لپه مخلوط می کنیم، یک عدد پیاز را در ظرف مناسب خلال کرده، به همراه سبزی دلمه ای خرد شده، مخلوط لپه و برنج، 3 قاشق غذاخوری روغن، آب لیموترش تازه، نمک، فلفل و سایر ادویه جات مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا چسبندگی خاصی پیدا کند. حال سس دلمه را به این ترتیب تهیه می کنیم: 2 عدد گوجه فرنگی را به همراه سیر و یک لیوان آب در مخلوط کن ملخوط کرده، در یک ظرف مناسب ریخته، به همراه یک عدد پیاز ریز خرد شده، نمک، فلفل، 3 قاشق غذاخوری روغن و مقداری از همان ادویه جات مصرف شده در دلمه را می گذاریم بپزد و جا بیفتد. 5 قاشق غذاخوری از این سس را به مایه دلمه افزوده، بقیه آن را کنار می گذاریم، اکنون داخل فلفل ها و بادمجان ها و گوجه فرنگی ها را خالی کرده، از مواد دلمه پر می کنیم، دلمه ها را در ظرف مناسبی چیده، از سسی که قبلاً کنار گذاشته بودیم، روی آنها ریخته، با حرارت ملایم می پزیم، هنگام مصرف غذا نیز می توان به آن آب لیموترش تازه اضافه کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.