کاربر

دلمه فلفل دلمه ای (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج نیم دانه: 3/2 پیمانه
  2. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  3. فلفل دلمه ای رنگی متوسط: ۲ عدد
  4. سبزی دلمه: ۲ پیمانه
  5. زرشک: ۱ قاشق غذاخوری
  6. گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  7. گوجه خشک ساییده: ۱ قاشق مرباخوری
  8. روغن: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. لپه: نصف پیمانه
  12. پیاز : ۱ عدد (۱۰۰ گرم)

طرز تهیه:

  • لپه را نیم پز کنید.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و به پیاز اضافه نمایید.
  • ادویه جات، پودر گوجه و گردو نیم کوب شده را افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
  • در این مرحله سایر مواد را اضافه کرده و شعله را خاموش کنید سر فلفل دلمه را جدا کرده و داخل آن را خالی کنید؛ سپس مواد دلمه را میان آن ریخته و سر آن را مانند کلاهک روی آن قرار دهید و داخل قابلمه بگذارید.
  • مقداری آب جوش که با نمک، زردچوبه و روغن مخلوط کرده اید را روی دلمه ها بریزید.
  • درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا آب دلمه با حرارت ملایم کشیده شود.
  • در این مرحله دلمه ها را به مدت یک ساعت دم بگذارید.
  • نکته: در صورت عدم دسترسی به گوجه خشک، می توان از رب گوجه به میزان دو برابر استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.