کاربر

دلمه برگ مو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برگ مو شور 250 گرم
  2. جوانه گندم 250 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 75 گرم
  4. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. سیر خام متوسط 1 حبه
  6. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  7. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  8. نمک دریا به مقدار دلخواه
  9. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  10. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  11. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ کنید.
  • سپس، سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
  • بعد، بقیه مواد را بیافزایید خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
  • اکنون، برگ مو را برداشته و دم آن ها را چیده و 2 تا 3 عدد را روی هم قرار دهید؛ مقداری از مواد را برداشته و روی برگ مو قرار دهید و سپس برگ ها را روی هم قرار دهید تا به شکل دلمه درآید.
  • حال دلمه ها را برعکس در ظرف مناسب قرار دهید و در یخچال بگذارید تا طعم دار شود.
  • این غذای خام را با انواع سالاد و یا ترشی جات مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.
  • برای آماده کردن این نوع غذا، برگ مو را به صورت شور در آورده و استفاده نمایید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.