کاربر

دلمه برگ انگور

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج قهوه ای: 3/2 پیمانه
  2. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  3. ماش: 3/2 پیمانه
  4. لپه: ۳ قاشق غذاخوری
  5. پیاز کوچک: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سبزی دلمه انگور: ۲ پیمانه
  7. برگ انگور: ۳۰ عدد
  8. آلو بخارا: ۴ عدد
  9. روغن ذرت: نصف پیمانه
  10. کشمش پلویی: ۲ قاشق غذاخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. نمک: به میزان لازم
  14. زیره: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ماش و لپه خیس خورده را جداگانه بپزید.
  • پیاز و ادویه جات را در روغن تفت دهید.
  • برنجی که از شب قبل خیسانده اید را با سبزیجات و نمک به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.
  • مواد را از روی حرارت بردارید و کشمش و آلو بخارا را به آن اضافه کنید.
  • حبوبات پخته را با تمام مواد مخلوط کرده و میان برگ انگور قرار دهید.
  • بعد از پیچیدن، به ترتیب و به صورت فشرده داخل قابلمه بچینید.
  • بشقایی را روی دلمه ها قرار داده و اندازه ای آب جوش بریزید که کمی روی مواد را بپوشاند
  • شیء سنگینی را روی بشقاب گذاشته و با حرارت متوسط صبر کنید تا دلمه ها بپزند.
  • نکته: در پایان برای اینکه تمام آب تبخیر گردد و دلمه های زیرین نسوزند، شیء سنگین را برداشته و با حرارت ملایم اجازه دهید تا دلمه ها خوب دم بکشد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.