کاربر

دلمه انواع فلفل دلمه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. فلفل دلمه 4 عدد
  2. جوانه گندم 250 گرم
  3. مغز بادام پوست کنده 75 گرم
  4. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  5. سیر خام متوسط 1 حبه
  6. زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
  7. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  8. روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
  9. نمک دریا به مقدار دلخواه
  10. آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
  11. زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  12. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، سر فلفل ها را به صورت مخروطی برش دهید و محتویات آن ها را خارج کنید.
  • جوانه گندم و مغز بادام پوست کنده را چرخ کنید، سپس سیر را ریز رنده کنید و به جوانه اضافه نمایید.
  • بقیه مواد را به آن بیافزایید و خوب ورز دهید تا یکنواخت شود.
  • اکنون، مقداری از مواد را برداشته و درون فلفل ها را پر کنید، سپس در فلفل ها را بگذارید و آن ها را در ظرف مناسبی بچینید و در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند. این غذای خام را با انواع سالاد و یا ترشی جات مورد استفاده قرار دهید و لذت ببرید.
  • برای آماده کردن این نوع دلمه، می توانید از انواع فلفل های رنگی استفاده نمایید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
  • برای تشخیص جنسیت فلفل دلمه ای، آن ها را وارونه کنید، فلفل دلمه هایی که چهار تا برجستگی زیرشون دارند، ماده و اونایی که سه تا برجستگی زیرشون دارند نر هستند. فلفل های ماده پر از دانه، اما شیرین و برای مصرف خوراکی به صورت خام مناسب هستند و فلفل های نر برای آشپزی مناسب هستند. فلفل های ماده پس از پخته شدن کمی تلخ می شوند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.