کاربر

دسر پای سیب

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. سیب رسیده و قرمز 2 تا 3 عدد
  2. پودر مغز بادام پوست کنده 150گرم
  3. عسل طبیعی به مقدار لازم
  4. پودر نارگیل 100 گرم
  5. پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری سر صاف
  6. پودر هل سبز 1 قاشق چایخوری
  7. گلاب 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، سیب ها را تمیز بشویید و سر آن ها را به صورت مخروط در آورید.
  • سپس، درون سیب را خالی کنید، پوست دانه های آن را جدا نمایید و گوشت سیب را له کنید.
  • گوشت سیب له شده را با پودر بادام و نارگیل و با بقیه مواد خوب مخلوط نمایید تا به صورت یکنواختی درآید.
  • اکنون، می توانید با این مواد درون سیب ها را پر کرده و در سیب را روی سیب قرار داده و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
  • این دسر، یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و انرژی زا می باشد که اگر بعد از غذای خام میل شود، بسیار مفید خواهد بود.
  • ضمناً این دسر را می توانید با سیب سفید و یا سیب عروس هم درست کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.