مواد لازم:
- نشاسته گندم 4 قاشق غذاخوری پر
- آب 2 لیوان
- گلاب نصف استکان
- عرق هل 3 قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی 2 قاشق غذاخوری
- ژل کتیرا نصف لیوان
طرز تهیه:
- ابتدا، آب و نشاسته و ژل کتیرا را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا محلول یکنواختی به دست آید.
- سپس، عسل و گلاب و عرق هل را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکنواخت شود.
- اکنون، این مواد را در پیاله های کوچک و یا ظرف های بستنی خوری بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود. می توانید آن را به عنوان عصرانه و یا بعد از غذای خام میل کنید.