مواد لازم:
- هلوی هسته جدا رسیده 2 تا 3 عدد
- پودر مغز بادام پوست کنده 150 گرم
- پودر نارگیل 100 گرم
- پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری سر صاف
- پودر هل سبز 1 قاشق چایخوری
- عسل طبیعی به مقدار لازم
- گلاب 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، هلوها را خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود.
- سپس، با چاقو خطی که روی میوه است را به آرامی برش دهید و هسته آن را خارج کنید.
- اکنون، همه مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکنواختی به دست آید.
- سپس، با این مواد داخل هلوها را پر کنید و دو لبه آن را به هم بچسبانید و در ظرف مناسبی قرار دهید، بعد آن را در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.