کاربر

دسر لوز کنجد پوست کنده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کنجد پوست کنده 1 کیلو
  2. عسل طبیعی 250 گرم
  3. گلاب خالص 5 قاشق غذاخوری
  4. پودر هل سبز 1 قاشق غذاخوری
  5. پودر پسته 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، کنجد را در ظرف مناسبی بریزید و سپس بقیه مواد را به آن بیافزایید و خوب به هم بزنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
  • مواد پهن شده ار در ظرفی پهن کنید و روی آن را با پودر پسته تزیین و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
  • سپس، آن را از یخچال خارج نمایید و به شکل لوزی برش دهید، حال می توانید آن را در ظرفی زیبا و به روشی خوب بچینید و از خود و دیگران پذیرایی کنید.
  • در صورت زیاد بودن عسل، مقداری کنجد اضافه شود و یا اگر خمیر بیش از حد سفت شد، مقداری عسل اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.