کاربر

دسر لوز پنج مغز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. مغز پسته خام 75 گرم
  2. مغز گردو تازه 75 گرم
  3. بادام خام پوست کنده 75 گرم
  4. مغز فندق پوست کنده 75 گرم
  5. مغز بادام هندی خام 75 گرم
  6. پودر نارگیل 100 گرم
  7. عسل طبیعی 100 گرم
  8. گلاب خالص 3 قاشق سوپخوری
  9. پودر پسته 1 قاشق غذاخوری
  10. پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، مغز گردو را از شب قبل خیس کنید تا مواد آلرژی زای آن از بین برود، سپس در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود.
  • پنج مغز را با پنجره ریز چرخ کنید و با پودر نارگیل خوب مخلوط نمایید.
  • بعد پودر هل و گلاب را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • سپس، با عسل مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید و با یک قاشق تمیز آن را پهن کنید تا مسطح شود.
  • در آخر، پودر پسته را روی دسر بریزید و روی آن را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.