مواد لازم:
- مغز پسته خام 250 گرم
- پودر نارگیل 100 گرم
- عسل طبیعی 100 گرم
- گلاب خالص 3 قاشق سوپخوری
- پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا پسته خام را با پنجره ریز چرخ کنید و با پودر نارگیل خوب مخلوط نمایید.
- بعد پودر هل و گلاب را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- سپس، با عسل مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید و با یک قاشق تمیز آن را پهن کنید تا مسطح شود.
- در آخر، پودر پسته را روی دسر بریزید و روی آن را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.