مواد لازم:
- پودر نارگیل 500 گرم
- عسل طبیعی 250 گرم
- پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
- گلاب نصف استکان
طرز تهیه:
- ابتدا، پودر نارگیل را در ظرف مناسبی بریزید و سپس بقیه مواد را به آن بیافزایید و خوب به هم بزنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
- مواد پهن شده ار در ظرفی پهن کنید و روی آن را با پودر پسته تزیین و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- سپس، آن را از یخچال خارج نمایید و به شکل لوزی برش دهید، حال می توانید آن را در ظرفی زیبا و به روشی خوب بچینید و از خود و دیگران پذیرایی کنید.
- در صورت زیاد بودن عسل، مقداری پودر نارگیل اضافه شود و یا اگر خمیر بیش از حد سفت شد، مقداری عسل اضافه کنید.