کاربر

دسر لوز زعفرانی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. زعفران 1 گرم
  2. بادام هندی خام 75 گرم
  3. مغز بادام خام 75 گرم
  4. مغز فندق خام 75 گرم
  5. مغز گردو 75 گرم
  6. مغز پسته خام 75 گرم
  7. پودر نارگیل 100 گرم
  8. کنجد پوست کنده 50 گرم
  9. مغز چلغوز خام 25 گرم
  10. عسل طبیعی 150 گرم
  11. ارده سفید نصف لیوان
  12. گلاب خالص 4 قاشق غذاخوری
  13. پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
  14. پودر پسته 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، یک گرم زعفران را در مقداری گلاب خیس کنید.
  • سپس، همه مواد را با ارده و با پنجره ریز چرخ گوشت چرخ کنید و با گلاب زعفرانی، پودر نارگیل، پودر هل سبز و عسل خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
  • مواد را در ظرف مناسبی بریزید و با یک قاشق تمیز آن را پهن کنید.
  • مواد پهن شده را با پودر پسته تزیین کنید و روی آن سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.