کاربر

دسر لوز بادام و نارگیل

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادام خام پوست کنده 250 گرم
  2. پودر نارگیل 100 گرم
  3. عسل طبیعی 100 گرم
  4. گلاب خالص 3 قاشق سوپخوری
  5. پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
  6. پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، بادام ها را با پنجره ریز چرخ کنید و سپس با پودر نارگیل خوب مخلوط کنید.
  • پودر هل را با بقیه مواد خوب مخلوط نمایید و در آخر، گلاب را به مواد اضافه کنید.
  • سپس، عسل را با مخلوط ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
  • اکنون، این مواد را در ظرف مناسبی قرار دهید و پهن کنید تا کاملاً مسطح شود.
  • پودر پسته را روی مواد بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود. بهتر است که روی این دسر را با سلفون بپوشانید.
  • این دسر، بسیار خوشمزه و معطر است و انرژی خوبی به شما خواهد داد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.