مواد لازم:
- بادام خام پوست کنده 250 گرم
- پودر نارگیل 100 گرم
- عسل طبیعی 100 گرم
- گلاب خالص 3 قاشق سوپخوری
- پودر پسته 2 قاشق غذاخوری
- پودر هل سبز 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا، بادام ها را با پنجره ریز چرخ کنید و سپس با پودر نارگیل خوب مخلوط کنید.
- پودر هل را با بقیه مواد خوب مخلوط نمایید و در آخر، گلاب را به مواد اضافه کنید.
- سپس، عسل را با مخلوط ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.
- اکنون، این مواد را در ظرف مناسبی قرار دهید و پهن کنید تا کاملاً مسطح شود.
- پودر پسته را روی مواد بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود. بهتر است که روی این دسر را با سلفون بپوشانید.
- این دسر، بسیار خوشمزه و معطر است و انرژی خوبی به شما خواهد داد.