کاربر

دسر قیسی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قیسی رسیده 2 کیلو
  2. پودر مغز بادام پوست کنده 150 گرم
  3. پودر نارگیل 100 گرم
  4. پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری سر صاف
  5. پورد هل سبز 1 قاشق چایخوری
  6. عسل طبیعی به مقدار لازم
  7. گلاب 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، قیسی ها را خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود.
  • سپس، با چاقو خطی که روی میوه است را به آرامی برش دهید و هسته آن را خارج کنید.
  • اکنون، همه مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکنواختی به دست آید.
  • می توانید با این مواد، داخل قیسی ها را پر کنید و دو لبه آن را به هم بچسبانید و در ظرف مناسبی قرار دهید، بعد آن را در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

خواص این دسر:

  • این دسر، برای افرادی که از ضعف بدنی برخوردار هستند، بسیار مفید است.
error: محتوا محافظت شده می باشد.