کاربر

دسر زردآلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. زردآلوی رسیده و شیرین 1 تا 2 کیلو
  2. پودر نارگیل 100 گرم
  3. پودر بادام هندی 50 گرم
  4. پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
  5. پودر هل 1 قاشق چایخوری
  6. عسل طبیعی به مقدار لازم
  7. گلاب 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، زردآلوها را خوب بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود.
  • سپس، با چاقو خطی که روی میوه است را به آرامی برش دهید و هسته آن را خارج کنید.
  • پوست مغز هسته را جدا کنید و مغز را بکوبید و به موادی که می خواهید با آن داخل زردآلو را پر کنید، بیافزایید.
  • همه مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا مواد یکنواختی به دست آید.
  • اکنون، می توانید با این مواد داخل زردآلوها را پر کنید و دو لبه آن را به هم بچسبانید.
  • زردآلوهای پر شده را در ظرف مناسبی قرار دهید و در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.