مواد لازم:
- پودر مغز بادام پوست کنده 150 گرم
- خاکشیر خیس شده و لعاب داده 1 قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی به مقدار لازم
- پودر نارگیل 100 گرم
- پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
- پودر هل سبز 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ابتدا پودر بادام، نارگیل، هل و دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.
- سپس، عسل را به مواد به دست آمده بیافزایید و خوب هم بزنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
- اکنون، مقداری از این خمیر را بردارید و به شکل انجیر در آورید و به مقدار اندکی خاکشیر خیس شده را درون خمیر قرار دهید و ته آن را ببندید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
- در پایان، ظرف محتوی دسر را در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود و آن را بعد از هر وعده غذای خام استفاده کنید و لذت ببرید و شاکر نعمت های خداوند باشید.