کاربر

دسر انجیر سفید

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. پودر مغز بادام پوست کنده 150 گرم
  2. خاکشیر خیس شده و لعاب داده 1 قاشق غذاخوری
  3. عسل طبیعی به مقدار لازم
  4. پودر نارگیل 100 گرم
  5. پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
  6. پودر هل سبز 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا پودر بادام، نارگیل، هل و دارچین را با هم خوب مخلوط کنید.
  • سپس، عسل را به مواد به دست آمده بیافزایید و خوب هم بزنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
  • اکنون، مقداری از این خمیر را بردارید و به شکل انجیر در آورید و به مقدار اندکی خاکشیر خیس شده را درون خمیر قرار دهید و ته آن را ببندید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
  • در پایان، ظرف محتوی دسر را در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود و آن را بعد از هر وعده غذای خام استفاده کنید و لذت ببرید و شاکر نعمت های خداوند باشید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.