کاربر

درمان گرمی و حرارت وسط شکم

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

گرمی و حرارت وسط شکم: عبارت است از احساس گرما و داغی در وسط شکم یکی از شرایط کم تکرار اما همان اندازه مسئله سازی است که ممکن است برای هر کسی به وجود بیاید. اما دلایل ایجاد کننده آن طیفی از شرایط مختلف از جدی تا طبیعی را شامل می شوند.

علائم:

  • احساس داغی و گر گرفتگی وسط شکم

علت:

  • غلبه صفرا: حرارت و گرمای زیاد بدن ناشی از غلبه صفرا می تواند یکی از علائم انباشتگی ترکیبات سمی در بدن باشد که کبد را وادار به کار بیش از اندازه می کند؛ کبد برای دفع مواد زائد نیاز به مایعات کافی دارد که در غلبه صفرا دچار کم آبی می گردد؛ این مسئله مایعات پلاسما را به سمت عروق کبد هدایت می کند تا سلول های کبدی با عملکرد بهتری فعالیت خود را ادامه دهند. کبد بزرگ ترین اندام حیاتی بدن است که در وسط و قسمت راست بدن قرار دارد و تجمع این مایعات در کبد عاملی است برای افزایش حرارت در این بخش از بدن.

درمان طب سنتی:

  • رعایت کلیه توصیه های مربوط به غلبه صفرا.
  • سبزی خرفه: ساقه و برگ خرفه تسکین دهنده صفرا، غلیان خون، تشنگی، حرارت کبد، معده، رحم و تب های گرم صفراوی می باشد.
  • زرشک: این ماده با ارزش، تسکین دهنده صفرا، غلیان خون و تشنگی بوده و حرارت معده و کبد را کم می کند؛ از سوی دیگر تقویت کننده قلب، کبد و معده گرم نیز می باشد.
  • دمنوش ترکیب (۱ واحد تخم كاهو + 1 واحد تخم خیار سبز + 3 واحد عناب) مواد را با هم ترکیب کرده، یک قاشق را با یک لیوان آب جوش دم کرده ولرم که شد صاف نموده و میل نمایید.
  • خوردن یک وعده ی غذایی سبک، کم کالری و با طبع سرد مانند مخلوط کردن موادی مانند: (جو، قارچ، آلوبخارا، بامیه، اسفناج، گشنیر، برنج، عدس، روغن ذرت، کمی نمک و کمی زردچوبه).
  • افزایش مصرف مایعات دمنوش ترکیب (۱ واحد خبازی + ۲ واحد برگ کاسنی + ۳ واحد عناب): مواد را با هم ترکیب کرده، یک قاشق را با یک لیوان آب جوش دم کرده ولرم که شد صاف نموده و میل نمایید.
  • حذف تمام موارد ممنوعه: چای (سیاه و سبز) – قهوه – نسکافه – سوسیس – کالباس – پیتزا – تمام غذاهای ساندویجی – غداهای سرخ شده – انواع کنسروی جات – انواع کمپوتها – مرغ و تخم مرغ بازاری – گوشت تمام حیوانات پرورشی – برنج خارجی – انواع سس های بازاری – سایر نوشیدنیهای گازدار – غذای رستوران ها – شیرینی جات بازاری – هله هولههای بازاری – چیپس – پفک – شکلات (على الخصوص شکلاتهای نرم) – کیک – بیسکوئیت – آدامس – یخمک – ماکارونی – لازانیا – لبنیات پاستوریزه – غذاهای زودپز شده – هر روز گوشت(قرمز یا سفید) خوردن – ترشی جات سرکه (لیته) – ریزه خواری(مدام چیزی خوردن) – با استرس غذا خوردن – عداهای مانده و بیات – غذاهای نمک سود(مانند: خیارشور – ماهی دودی – ماهی شور و…) – نمک زیاد – فلفل زیاد – آب تگری و یخ – تمام فست فودها و غذاهای آمادهی بازاری- غذاهای فریز شده(بیش از ده روز) – غذاهای پخته شده در ماکروفر (MICRO WAVE) – کلیهی مواد غذایی بسته بندی شدهی بازاری که دارای نگه دارنده هستند – میوه جات کال و نارس – شیر گاو به مقدار زیاد – کشک و پنیر کهنه – قره قوروت – ماءالجبن(آب پنیر) – استفادهی چند نوع غذا با هم – قند و شکر به مقدار زیاد – مصرف ماست به مقدار زیاد و هر روز خصوصاً همراه غذاهای دیگر – رنگ های مجاز اضافه شده به مواد غذایی – جوش شیرین – استفاده از سموم حشره کش(اسپری، بودر و..) – استفادهی زیاد از موبایل – پرخوری – پرخوابی – کم خوابی – نداشتن نظم در خواب و خوراک – عدم رعایت بهداشت فردی – گرم و سرد شدن – استفاده از رنگ مو – زیاده روی در مصرف مواد آرایشی – استعمال دخانیات(سیگار، قلیان، تریاک و…) – زیاده روی در مصرف داروهای شیمیایی – مصرف میوه جات بعد از غذاهای گوشتی – مصرف غذاهای با هم ناسازگار(مثل شیرموز، فرآوردههای کنجدی با لبنیات و…) – مصرف همزمان لبنیات و غذاهای گیاهی سرشار از آهن مانند:(زرشک، آلو، عدس، پسته، اسفناج، آلوبخارا، آلبالو و…) – دیروقت غذا خوردن(خصوصاً غذاهای پخته، چرب و پرحجم) – دیروقت خوابیدن – زندگی در مکانهای با آلودگی صوتی زیاد – زندگی در شهرهای شلوغ با هوای آلوده – هر روز برنج خوردن(حتی ایرانی) – نان بدون سبوس – نان فتیر و ور نیامده – خوردن یک نوع غذا در دو وعده ی متوالی مثلاً خوردن غذای مانده از ظهر در شب.

فعالیت:

  • روزانه 30 دقیقه فعالیت بدنی مناسب داشته باشید.

رژیم غذایی:

  • از مصرف غذاهای با طبیعت گرم بدون مصلح پرهیز کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.