کاربر

درمان سرطان معده

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

سرطان معده: عبارت است از رشد بدون کنترل سلول های بدخیم در معده، افراد بالای 40 سال را مبتلا می کند و شیوع آن در مردان 2 برابر زنان است. متاسفانه بیشتر افراد تا مراحل پیشرفته بیماری، علامتی ندارند.

علائم:

  1. استفراغ
  2. درد معده
  3. کم خونی
  4. حالت تهوع
  5. بی اشتهایی
  6. مدفوع سیاه
  7. سوء هاضمه
  8. سوزش معده
  9. استفراغ خونی
  10. لاغری ناخواسته
  11. درد بالای شکم
  12. مشکل در بلعیدن
  13. کاهش وزن غیر قابل توجیه
  14. احساس نفخ بعد از غذا خوردن
  15. پری پس از خوردن مقادیر اندک غذا
  16. احساس سیری بعد از خوردن مقدار کمی غذا
  17. توده قابل لمس در بالای شکم (گاهی اوقات)
  18. علائم مبهم و سوء هاضمه مثل پری، آروغ زدن، تهوع و کم اشتهایی.

علت:

  • علت اصلی ایجاد سرطان معده ناشناخته است، اگرچه بسیاری از عواملی که می‌توانند خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش دهند شناسایی شده‌اند. متخصصان می‌دانند که سرطان معده هنگامی آغاز می‌شود که در DNA سلول معده تغییراتی ایجاد شود. DNA سلول حاوی دستورالعمل‌هایی است که به سلول می‌گوید چه کاری باید انجام دهد. این تغییرات ناخواسته که علت اصلی ایجاد سرطان هستند، به سلول دستور رشد سریع و ادامه زندگی می‌دهند. در حالت طبیعی این سلول‌ها عمر طبیعی خود را کرده و باید از بین بروند. سلول‌های تکثیر یافته غیرطبیعی، توده‌ای را تشکیل می‌دهند که می‌تواند به بافت سالم فشار آورده و آن را از بین ببرد. با گذشت زمان، سلول‌ها می‌توانند از توده جدا شده و به مناطق دیگر بدن گسترش یابند (متاستاز دهند).
  • شواهد حاکی از آن است که کمبود میوه ها و سبزیجات تازه ممکن است یک عامل باشد.
  • سرطان یعنی رسوب مواد سرد غلیظ (سودا) که به واسطه حرارت زیاد یعنی صفرا در بدن پدید می آید که این حرارت (صفرا) به واسطه یک شوک یا استرس به شخص وارد می شود و اگر سودا رسوب کند می شود تومور و این تومور را از عوارض می فهمیم.
  • سن: مردان دو برابر زنان به این بیماری مبتلا می شوند.
  • سابقه خانوادگی: کسانی که در فامیل درجه اولشان، افرادی به سرطان معده دچار شده اند، خطر ابتلای به این بیماری در این افراد بسیار بیشتر از دیگران است.
  • نژاد: سیاهان بیشتر به این بیماری دچار می شوند.
  • تغذیه: خوردن غذاهای خشک شده و غذاهای دودی ریسک ابتلا به این نوع سرطان را بالا می برد. ولی مصرف غذاهای تازه و سبزیجات در پایین آوردن خطر ابتلای به این بیماری کمک می کند.
  • باکتری: باکتری هلیکوباکترپیلوری که باعث ایجاد التهاب در معده می شود، می تواند موجب ایجاد سرطان معده نیز بشود ولی با این وجود بیشتر افرادی که این باکتری را دارند به این نوع سرطان دچار نمی شوند.
  • جراحی معده: افرادی که قبلا جراحی معده داشته اند ریسک بیشتری برای ابتلا به این نوع سرطان دارند. همچنین قرار گرفتن در معرض خاک، گرد و غبار و دود ممکن است خطر ابتلای به این نوع سرطان را بالا ببرد.
  • مصرف دخانیات و الکل: مصرف این دو نیز باعث افزایش خطر ابتلا می شود.
  • نقص های ژنی: مشکلات ژنتیکی مثل سندرم لینج و پولیپوزآدنوماتوز خانوادگی ممکن است در افزایش خطر ابتلای این نوع سرطان نقش داشته باشند.
  • چاقی: چاقی باعث افزایش ریسک ابتلای به این نوع بیماری در مردان می شود. ولی این قضیه در خانم ها هنوز مورد سؤال است و هنوز اثبات نشده که رابطه ای بین چاقی و افزایش خطر ابتلا به این بیماری در خانم ها وجود داشته باشد.
  • مقاربت با زنان در ایام ناپاکی، خوردن گوشت زیاد و یا گوشت حیوانی که انسان با او جماع کرده باشد، خوردن بیضه گوسفند، خوردن ماهی های حرام مثل سگ ماهی و امثال آن.
  • خوردن گوشت، خون انسان را فوق العاده ترش می کند و عکس العمل این ترشی زیاد باعث به وجود آمدن سلول سرطانی می شود، وقتی سلول سرطانی پیدا شد خون قلیایی می شود و ترشی آن به وسیله ادرار دفع می گردد. پس وقتی خون قلیایی شد و ترشی ادرار بالا رفت مقدمات ایجاد سرطان پیدا می شود. خلاصه پیدایش سرطان به علت غذاهای ناباب و مصنوعی، جوهرهای گوناگونی که برای زیبایی به خوراک های مختلف می افزایند، انواع سوسیس، کالباس های گوناگون، تخم مرغ های فاسد و مانده شده که آب پز می کنند و با آن ساندویچ تهیه کرده و به خورد ما می دهند، گوشت های مانده که چندین سال منجمد شده یا گوشت های مصنوعی که از نفت به دست می آیند، روغن های فاسد و امثال این نوع غذاها می باشد و در بعضی مزاج ها که زمینه مساعد و ماده مستعد است فوری ایجاد سرطان می کند.

عوامل افزایش دهنده خطر:

  1. کم خونی وخیم
  2. سوء مصرف الکل
  3. مردان بالای 40 سال
  4. سابقه خانوادگی سرطان معده
  5. گاستریت مزمن (به ویژه همراه با عفونت با هلیکوباتر پیلوری)
  6. فقدان اسید طبیعی معده، سابقه جراحی معده یا برداشن جزئی از معده
  7. رژیم غذایی که شامل بسیاری از غذاهای دودی شده، ترش شده و نمک سود شده، مقادیر کم پروتئین و مقادیر کم میوه های تازه و سبزیجات سبز و برگدار باشد.

پیشگیری:

  1. از مصرف الکل اجتناب کنید
  2. از یک رژیم غذایی مغذی و کاملاً متعادل استفاده کنید.
  3. به علائم سوء هاضمه که بیش از چند روز طول بکشند، بی توجهی نکنید.
  4. آزمایش های سالیانه غربالگری را که توسط پزشک توصیه شده انجام دهید.

عواقب مورد انتظار:

  • این بیماری در حال حاضر غیر قابل علاج تلقی می گردد. میزان باقی 5 ساله حتی در صورت درمان، پایین است. پژوهش های علمی در مورد علل و درمان آن ادامه دارند و لذا امیدواری برای درمان و علاج موثرتر وجود دارد.

عوارض احتمالی:

  1. خونریزی داخلی
  2. تشخیص اشتباه به عنوان زخم معده
  3. گسترش سرطان به کبد، استخوان ها و ریه ها

تشخیص:

  1. آزمایشات و روش‌هایی که برای تشخیص سرطان معده استفاده می‌شوند، شامل موارد زیر هستند:
  2. آندوسکوپی (ورود یک دوربین کوچک برای دیدن فضای داخل معده): یک لوله نازک حاوی یک دوربین کوچک از گلو به معده ما منتقل می‌شود. پزشک می‌تواند از آن برای یافتن علائم سرطان استفاده کند.
  3. نمونه‌برداری (برداشتن نمونه‌ای از بافت برای آزمایش): اگر در حین آندوسکوپی قسمت‌های مشکوکی مشاهده شود‌، می‌توان از ابزارهای ویژه‌ای برای برداشتن نمونه‌ای از بافت جهت آزمایش استفاده کرد. نمونه برای تجزیه و تحلیل به آزمایشگاه ارسال می‌شود.
  4. آزمایشات تصویربرداری: این آزمایش‌ها که برای جستجوی سرطان معده استفاده می‌شوند شامل سی تی اسکن و نوع خاصی از آزمایش اشعه ایکس به نام بلع باریم است.
  5. تعیین میزان پیشرفت یا «مرحله» سرطان معده: تشخیص مرحله سرطان معده به پزشک کمک می‌کند تا تصمیم بگیرد که کدام روش‌های درمانی برای ما بهتر است. آزمایشات و روش‌هایی که برای تعیین مرحله سرطان استفاده می‌شوند، شامل موارد زیر است:
  6. آزمایش خون: آزمایش خون جهت بررسی عملکرد اعضای حیاتی بدن ممکن است نشان دهد که آیا سایر اعضای بدن مانند کبد ما تحت تأثیر سرطان هستند یا خیر.
  7. آندوسونوگرافی: در طی آندوسونوگرافی، یک دوربین کوچک توسط یک لوله نازک از دهان و مری به معده منتقل می شود. همزمان از یک ابزار سونوگرافی ویژه نیز برای ایجاد تصاویر از معده ما استفاده می‌شود. آندوسونوگرافی به پزشک کمک می‌کند تا میزان (عمق) نفوذ سرطان به دیواره معده را تشخیص دهند.
  8. تست‌های تصویربرداری: شامل سی تی اسکن و پت اسکن (PET) می‌باشد.
  9. جراحی اکتشافی: پزشک ما ممکن است جراحی را برای یافتن علائم گسترش سرطان به خارج از معده، در قفسه سینه یا شکم توصیه کند. جراحی اکتشافی معمولاً به روش لاپاراسکوپی انجام می‌شود. این بدان معناست که جراح چندین برش کوچک در شکم ما ایجاد کرده و دوربین خاصی را وارد می‌کند که تصاویر را به مانیتور اتاق عمل انتقال دهد. بر اساس شرایط ما، ممکن است از آزمایشات مرحله‌ای دیگری نیز استفاده شود. پزشک با استفاده از اطلاعات این روش‌ها مرحله‌ی سرطان ما را تعیین می‌کند. مراحل سرطان معده با اعداد رومی نشان داده می‌شود که از ۰ تا IV متغیر است. کمترین عدد نشان می‌دهد که سرطان در مراحل اولیه است و فقط لایه‌های داخلی معده ما را تحت تأثیر قرار داده است. در مرحله چهارم، سرطان پیشرفته در نظر گرفته می‌شود که ممکن است به سایر مناطق بدن گسترش یافته باشد.

درمان طب نوین:

  • گزینه‌های درمان سرطان معده به محل، مرحله و گسترش سرطان بستگی دارد. پزشک ما همچنین در هنگام ایجاد یک برنامه درمانی، سلامت کلی و اولویت‌های ما را در نظر می‌گیرد.
  • اعمال جراحی در سرطان معده: هدف از جراحی، برداشتن همه توده سرطانی و برخی از بافت‌های سالم اطراف آن است. جراحی‌های مورد استفاده برای سرطان معده عبارتند از:
  • برداشتن تومورها در مراحل اولیه از دیواره معده: سرطان‌های بسیار کوچک محدود به پوشش داخلی دیواره معده ممکن است با عبور ابزار خاصی از طریق لوله آندوسکوپ برداشته شوند. روش‌های برداشتن سرطان از پوشش داخلی معده، شامل برداشتن مخاط یا لایه زیر مخاط توسط آندوسکوپ است.
  • برداشتن بخشی از معده (گاسترکتومی ساب توتال): در طی گاسترکتومی ساب توتال، جراح بخشی از معده مبتلا به سرطان و برخی از بافت‌های سالم اطراف آن را بر می‌دارد. اگر سرطان معده ما در بخشی از معده نزدیک به روده کوچک قرار داشته باشد، ممکن است از این روش استفاده شود.
  • برداشتن کل معده (گاسترکتومی کامل): گاسترکتومی کامل شامل برداشتن کل معده و برخی از بافت‌های اطراف است. در این روش، مری مستقیماً به روده کوچک متصل می‌شود و اجازه می‌دهد تا غذا در طول سیستم گوارش ما حرکت کند. گاسترکتومی توتال اغلب در سرطان‌های معده که بدنه معده را تحت تأثیر قرار می‌دهند و آنهایی که در محل اتصال معده به مری قرار دارند، استفاده می‌شود.
  • برداشتن غدد لنفاوی برای جستجوی سرطان: جراح ممکن است گره‌های لنفاوی شکم ما را بردارد تا آنها را از نظر وجود سرطان آزمایش کند.
  • جراحی برای تسکین علائم و نشانه‌ها: جراحی برای برداشتن بخشی از معده ممکن است علائم و نشانه‌های سرطان در حال رشد را در افراد مبتلا به سرطان معده پیشرفته تسکین دهد.
  • شیمی‌ درمانی در سرطان معده: شیمی ‌درمانی نوعی درمان دارویی است که از مواد شیمیایی برای از بین بردن سلول‌های سرطانی استفاده می‌کنند. داروهای شیمی‌ درمانی در سراسر بدن ما پخش شده و سلول‌های سرطانی را که ممکن است به خارج از معده گسترش یافته باشند از بین می‌برند. شیمی ‌درمانی می‌تواند قبل از جراحی انجام شود تا به کوچک شدن توده سرطانی و برداشت راحت‌تر آن کمک کند. شیمی ‌درمانی همچنین پس از جراحی برای از بین بردن سلول‌های سرطانی که ممکن است در بدن باقی بمانند استفاده می‌شود. شیمی‌ درمانی اغلب با پرتودرمانی ترکیب می‌شود. شیمی ‌درمانی ممکن است به تنهایی یا همراه با درمان‌های پیشرفته‌تر موسوم به «درمان هدفمند» در افراد مبتلا به سرطان معده پیشرفته استفاده شود.
  • پرتو درمانی در سرطان معده: در پرتو درمانی از پرتوهای پرانرژی مانند اشعه ایکس و پروتون برای از بین بردن سلول‌های سرطانی استفاده می‌شود. پرتوهای پرانرژی از دستگاهی ساطع می‌شوند که هنگام خوابیدن روی تخت به دور ما حرکت می‌کند. برای سرطان معده می‌توان از پرتو درمانی قبل از جراحی برای کوچک کردن توده سرطانی استفاده کرد تا توده راحت‌تر برداشته شود. پرتو درمانی همچنین می‌تواند پس از جراحی برای از بین بردن سلول‌های سرطانی باقی‌مانده استفاده شود. پرتو درمانی غالباً با شیمی‌درمانی ترکیب می‌شود. برای سرطان پیشرفته معده که با جراحی برطرف نمی‌شود، می‌توان از پرتو درمانی برای تسکین عوارض جانبی مانند درد یا خونریزی ناشی از رشد سرطان استفاده کرد.
  • درمان دارویی هدفمند در سرطان معده: درمان‌های دارویی هدفمند روی نقاط ضعف خاص موجود در سلول‌های سرطانی متمرکز هستند. با مسدود کردن این نقاط ضعف، درمان‌های دارویی هدفمند می‌توانند سلول‌های سرطانی را از بین ببرند. در سرطان معده، داروهای هدفمند معمولاً با شیمی‌ درمانی برای سرطان‌های پیشرفته یا سرطانی که عود کرده، ترکیب می‌شوند.
  • پزشک ما ممکن است سلول‌های سرطانی را آزمایش کند تا ببیند کدام داروهای هدفمند بیشتر به درد ما می‌خورند.
  • ایمونوتراپی در درمان سرطان معده: ایمونوتراپی (ایمنی درمانی) یک درمان دارویی است که به سیستم ایمنی بدن ما کمک می‌کند تا با سرطان مبارزه کند. سیستم ایمنی بدن ما که علیه بیماری مبارزه می‌کند ممکن است به سرطان حمله نکند؛ زیرا سلول‌های سرطانی پروتئین‌هایی تولید می‌کنند که تشخیص سلول‌های سرطانی را برای سلول‌های سیستم ایمنی سخت می‌کند. ایمنی درمانی با تداخل در این روند کار می‌کند. در سرطان معده، ممکن است از ایمونوتراپی در صورت پیشرفته بودن سرطان، عود یا گسترش آن در سایر قسمت های بدن استفاده شود.
  • مراقبت‌های حمایتی (تسکینی) در سرطان معده: مراقبت تسکینی یک مراقبت پزشکی ویژه است که بر روی تسکین درد و سایر علائم یک بیماری جدی متمرکز است. مراقبت‌های تسکینی را می‌توان هنگام انجام درمان‌های تهاجمی مانند جراحی، شیمی درمانی یا پرتودرمانی استفاده کرد. وقتی از مراقبت تسکینی همراه با سایر روش‌های درمانی مناسب استفاده می‌شود، افراد مبتلا به سرطان ممکن است احساس بهتر و عمر طولانی‌تری داشته باشند. مراقبت‌های تسکینی توسط پزشک معالج توصیه شده و توسط پرستاران و سایر افراد متخصص آموزش‌دیده ارائه می‌شوند. مراقبت تسکینی قصد دارد کیفیت زندگی افراد مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنها را بهبود بخشند. این شکل از مراقبت در کنار درمان‌های دارویی یا سایر روش‌های درمانی که دریافت می‌کنیم، ارائه می‌شود.

درمان طب سنتی:

  • خوردن جوشانده بذر کتان
  • از داروی پیامبر ﷺ مصرف کنید.
  • بیمار از مصرف کلیه غذاهای سرد پرهیز نماید.
  • خوردن سوپ گندم معمولی با روغن زیتون هر شب.
  • ناشتا، اندازه یک قاشق چایخوری طریفل میل کنید.
  • برای کنترل سرطان معده مامیران، آب انگور و رژیم انگور مؤثر است.
  • بیماران روزانه چند لیوان دم کرده هل، دارچین، زعفران و زنجبیل بنوشند.
  • بیمار از داشتن یبوست مزاج جداً پرهیز نماید تا دچار درد و بی قراری نشود.
  • هر شب، دو قطره روغن بنفشه پایه کنجد یا پایه زیتون در هر بینی بریزید.
  • دانه های کاج را تفت دهید و صبح ناشتا به اندازه 10 الی 20 عدد میل کنید.
  • هسته سیب زیاد مصرف کنید. هسته سیب در درمان انواع سرطان کاربرد دارد.
  • بیماران بهتر است، همراه غذا از زنجبیل تازه استفاده کنند که بسیار موثر است.
  • از داروی «ثفا» استفاده کنید. این دارو در درمان انواع ورم و سرطان مؤثر است.
  • بیمار روزانه 4 تا 5 لیوان شربت عسل و زنجبیل و زعفران را در طول روز استفاده نماید.
  • اندازه یک حبه جامع امام رضا (ع) را با یک لیوان آب عسل میل کنید و تا ۵ شب ادامه دهید.
  • بلادن ۵ گرم، شربت ید و تانیک ۲۰ گرم و شربت ساده ۳۰ گرم، همه را مخلوط و مصرف کنید.
  • اندازه یک نخود از داروی شافیه ۱۲ ماهه را با جوشانده آب مرزنجوش، موقع خواب مصرف کنید.
  • بیماران از مصرف گوشت قرمز و لبنیات و تخم مرغ و سایر فرآورده های حیوانی خودداری نمایند.
  • بلادن را نرم بسایید، بعد با سفیدآب قلع و روغن زیتون مخلوط کرده و بر روی غده سرطانی ضماد کنید.
  • استفاده از شیرینی جات طبیعی مانند عسل، خرما، توت خشک و مویز و انجیر برای این بیماری بسیار مفید است و انرژی لازم را به بیمار می دهد.
  • خارشتری ۲۵ گرم و بلادن ۵ گرم را با هم در یک لیتر آب بجوشانید، بعد با شکر مخلوط کرده و روزی سه استکان از آن را به بیمار بخورانید، بسیار مؤثر است.
  • سه مثقال برگ و ریشه و ساقه و دانه بلادن را مخلوط کرده و در نیم لیتر آب بجوشانید، بعد آب آن را با شکر مخلوط کرده و روزی سه قاشق چایخوری میل کنید.
  • خمیری با آب تره + گشنیز + آرد با مقداری خاک قند درست کنید و روی تومور بگذارید بعد از 7 روز آن را باز کنید. در این مدت مداوم جوشانده برگ صنوبر مصرف کنید.
  • بیمار روزانه 2 تا 3 لیوان دم کرده قدومه شیرازی (قدومه دختر) بنوشند (2 قاشق مرباخوری را در یک لیوان آب جوش ریخته، بعد از لعاب دادن با یک قاشق عسل استفاده شود).
  • داشتن آرامش و بینش مثبت کمک بزرگی به بیمار می کند، بهتر است که اینگونه بیماران برای بهبودی هر چه سریع تر به مناطق خوش آب هوا بروند و به نرمش و ورزش بپردازند.
  • یک دانه بلادن را نرم ساییده و با شکر بجوشانید که شربتی حاصل شود و روزی یک قاشق سوپ خوری از آن را صبح و یک قاشق سوپ خوری را نیز هنگام شب میل فرمایید.
  • ۳۰ گرم ژل رویال را با نیم کیلو عسل کوهی مرغوب مخلوط کنید و صبح ناشتا، یک قاشق مرباخوری همراه ۷ عدد سیاهدانه میل کنید. ژل رویال در درمان انواع سرطان کاربرد دارد.
  • بیماران روزانه چند قاشق غذاخوری معجون جوانه گندم را مورد استفاده قرار دهند، این معجون برای این دسته از بیماران بسیار مفید است و کسالت و بی حالی و بی قراری بیمار را برطرف می کند.
  • زنجبیل قوی تر از شیمی درمانی می باشد، زنجبیل در کنار زردچوبه و فلفل خاصیت ضد سرطانی دارد، یکی از دلایل شهرت زنجبیل بعنوان یک ماده غذایی مفید، کوچک کردن تومورها است.
  • خارشتری را نرم بسایید و بر روی ماست بپاشید و بخورید، اگر خارشتری تازه به دست آید، روزانه مقدار زیادی از خارشتری را میل کنید. خارشتر از عطش بیمار جلوگیری کرده و درمان بسیار مؤثری است.
  • خوراکی هایی که با سرطان مبارزه می کنند عبارتند از: مارچوبه، غلات و غذاهای حاوی فولیک اسید، سبزیجات رنگارنگ، انگور، چای سبز، گوجه فرنگی، لوبیا، کلم بروکلی، آب، توت فرنگی، زغال اخته، زردچوبه.
  • ضمناً سرطان کم بودن ویتامین (B17) است که در هسته ی میوه ها و تخمه ی هندوانه وجود دارد، کسی که سرطان دارد باید روزی یک مشت مغز هسته هلو یا زردآلو شیرین و … و نیز تخمه ی هندوانه بخورد.
  • عروسک پشت پرده (کاکنج)، بذرالبنج، بلادن و جوز ماثل یا تاتوره از هر کدام ۵ گرم را با شکر مازندران در نیم لیتر آب بجوشانید تا شربتی به دست آید و روزی دو قاشق مرباخوری از آن را صبح و شام میل فرمایید.
  • استفاده از کپسول زنجبیل (کپسول های زنجبیل نیز در بازار موجود هستند که معمولاً در کپسول های 250 میلی گرم تا یک گرمی تولید می شوند. می توانید روزانه 3 مرتبه نیز از این کپسول ها استفاده کنید.).
  • جوز ماثل نیم مثقال و بذرالبنج دو مثقال را در یک لیتر آب بجوشانید، بعد آب آن را صاف کرده و مجدداً با شکر بجوشانید، روزی دو قاشق چایخوری، صبح و شب بخورید که هم خواب آور و هم مسکن درد آن می باشد.
  • اگر تومور در ظاهر پوست باشد، برای درمان، آرد جو، شیر بز و انجیر آسیاب شده را با هم مخلوط کنید، سپس بپزید و روی تومور قرار دهید و این کار را تا یک هفته ادامه دهید (این دارو به داروی اورام معروف است).
  • در سرطان چشم گریه بسیار مفید است و اگر سورمه بکشید که اشک چشم زیاد شود برای سرطان چشم داروی مؤثری است. در اشک چشم آنزیمی وجود دارد که برای سرطان چشم بسیار خوب است و بهبود بخش می باشد.
  • تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است. بیماران مبتلا به این سرطان ها 3 بار در روز و به مدت 3 ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چایخوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.
  • خوراک صفرازاها مانند (شربت عسل دائم، لیسیدن و مکیدن آرام عسل ناشتا و شبانگاهی، خوردن خرما؛ دوز مصرف آن بین 3 الی 7 عدد است. در ضمن مانند عسل، آرام و با مکیدن خورده شود تا جذب بزاقی صورت بپذیرد. جذب بزاقی خرما بالا می باشد).
  • جوز مائل (داتوره) یا (تاتوره) که دارای الکالیدهایی نظیر هیپوسیامین و هیپوسین است دارای سمیت بسزایی است، نیم مثقال از آن را نرم بسایید و با شکر در یک لیتر آب بجوشانید و روزی یک قاشق مرباخوری (نه بیشتر) از آن را میل کنید. بسیار در امراض سرطانی شفابخش می باشد.
  • برگ بلادن، کاکنج، داتوره، بذرالبنج، خارشتری و مهرگیاه از هر کدام یک مثقال را در یک لیتر آب بجوشانید، بعد صاف کرده و آب آن را با شکر مازندران (شکر سرخ) مجدداً بجوشانند و همه روزه، روزی سه قاشق چایخوری از آن را صبح، ظهر و شب میل کنید، درد سرطان از بین می رود و تومورها کوچک می شوند.
  • شکم خرچنگ دریایی را پاره کرده و با تمام محتویات داخلی آن بر روی تومور سرطان بیاندازند بسیار مؤثر است. مشهور است که اگر ۴۰ دانه خرچنگ را شکم پاره کرده و داغ بر روی سرطان بیاندازید، اثربخش و مفید است و باید هم همین قسم باشد چون در بدن خرچنگ مواد آهن زیاد است و برای سرطان نافع خواهد بود.
  • روزی یک وعده آش ضد سرطان بخورید: آب آن عرق رازیانه باشد و از سبزی های تره، ریحان، یونجه، هویج (اگر زردک باشد بهتر است) شلغم، شاهی، سیاهدانه، زیره، خرفه استفاده کرده و روغن آن، روغن زیتون باشد. (روزی یک وعده مصرف کنید)، همه افراد می توانند از این آش مصرف کنند حتی غیر سرطانی ها.
  • افزایش و تداوم گرمی های لطیف مانند: عسل، خرما، بادام درختی، رازیانه، سیاهدانه هر 8 ساعت دو سه تا آرام آرام بجوید پیرها که نمی توانند سیاهدانه بجوند از ترکیب: روغن سیاه دانه + عسل استفاده کنند و اگر روغنش پیدا نشد خود سیاهدانه را پودر و با عسل مخلوط و هر 4 ساعت بخورند، بذر کتان، آب جوشیده شده و …
  • برای پیشگیری از پیشرفت سرطان باید قرقات ۴ مثقال آب شنبلیله تازه، آب گشنیز و کاسنی تازه از هر کدام ۴ مثقال و سرکه و عسل از هر کدام ۴ مثقال تهیه کنید. اول قرقات را نرم بسایید، سپس آب سبزیجات و عسل و سرکه را بر آن اضافه کرده و صبح، ظهر و عصر میل کنید، در پیشگیری از پیشرفت مرض سرطان مفید است.
  • بیمار باید آب جوش همراه با عسل و لیموترش تازه بخورد و بدود و روزه بگیرد، روزه حرارت بیرونی را به درون می برد و وقتی آب جوش همراه با عسل و لیموترش بخورید و روزه بگیرید بدن از خود سلول ها تغذیه می کند و تومورها را نابود می کند (البته توجه داشته باشید که شخص لاغر و ضعیف خواهد شد که این امر طبیعی است).
  • اگر کسی به سرطان مبتلا شده باشد می تواند در کنار شیمی درمانی هفته ای یک مرتبه تمام اعضای بدنش را واجبی بکشد. (داروی نظافت قدیمی را از عطاری بگیرید و مواظب باشید این مواد با پودر تیزبرها و موادهای دیگری موبر که در بازار و داروخانه ها موجود است تفاوت بسیار دارد، این داروی طبیعی، شیمی درمانی در طب سنتی محسوب می شود).
  • گیاهان داروی ضد سرطان: انگور، پیاز، توت فرنگی، جین سینگ، جینکو، چای، زردچوبه، سویا، سیر، فلفل، علف چای، کرفس، گون، ماست، مرزه، همیشه بهار، هویج، باباآدم، پنیر باد، پونه، تاجریزی پیچ، میخک، زرشک، زیره سبز، سرخدار، سیاه توسه، سیاهدانه، کاکائو، کندر، کیوی، گریپ فروت، گل مغربی، مارچوبه، وانیل، نعنای گربه ای، هل، آلبالو، آلو، آناناس، انار، انبه، انجیر، بادمجان، به، به لیمو، پسته، توت سفید، جوزبویا، خرفه، خرما، زیره سبز، زیره سیاه، سدر، سماق، سنجد، شلغم، علف چشمه، کلم، گندم، گوجه فرنگی، گیلاس، آوبیا، مای مرز، مصطکی، نارگیل، نخود، هلو.
  • معجون جوانه گندم بخورید: مواد لازم: مغز بادام خام + مغز گردو + مغز فندق خام + مغز پسته خام + بادام هندی خام + پودر نارگیل + کنجد خام با پوست و مغز + چلغوز خام (از هر کدام 100 گرم) + دارچین آسیاب شده (50 گرم) + هل سبز ساییده (25 گرم) + زنجبیل ساییده (20 گرم) + زعفران ساییده (1 مثقال) + آرد جوانه گندم (200 گرم) + عسل (یک کیلو) + شیره خرما (یک لیوان). طرز تهیه: همه مغزها را آسیاب کرده و با ادویه جات و آرد جوانه گندم خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس عسل و شیره خرما را به مرور به مواد افزوده و خوب به هم بزنید تا کاملاً یکنواخت شود. معجون به دست آمده را در ظرف دردار ریخته و به مرور در طول روز استفاده نمایید. این معجون از طبیعت بسیار گرمی برخوردار است که با تنظیم سیستم ایمنی و کوچک کردن غدد لنفاوی باعث از بین رفتن بیماری می شود.
  • برای کنترل سرطان معده بهتر است شاه تره، افسنطین، درمنه ترکی، بابونه شیرازی، بادرنجبویه، گل نیلوفر، پودر شیرین بیان، مغز ناخنک، سنامکی، گل محمدی، ریوند چینی، مخلصه، پوست هلیله ی زرد و انیسون از هر کدام ۲۰ گرم همه را مخلوط، نیم کوب و به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از آن را شب در یک و نیم لیوان آب جوش بخیسانید و صبح در همان آب بجوشانید. آب آن را صاف و شیرین کرده، بنوشید. تفاله آن را مجدداً بخیسانید و شب باز هم بجوشانید و آبش را مصرف کنید. این نسخه را تا آخر عمر ادامه دهید. (بیست روز مصرف کنید و بیست روز مصرف نکنید و به همین طریق تکرار شود.) در آن ۲۰ روزی که از جوشانده استفاده نمی کنید بعد از هر غذا یک استکان نوشابه کومبوچا بنوشید.
  • درمان سرطان با آب جوش: برای درمان سرطان، آب جوش بخورید و بدوید چون اگر آب جوش خوردید آبی که از طریق کلیه دفع می شود از طریق عروق دفع می شود و موجب شویندگی تمام سلول ها می گردد (هر سلولی 75% آب است) و وقتی که این آب، غلیظ و سوداوی شد در یک جایی موجب بیماری می شود و از سودای این سلول است که چهره سوداوی ها تیره است و چروک دارد؛ وقتی که این آب پاک شد چرهره تمیز می شود، زمانی که آن سودا فشرده شد موجب سرطان می شود و اگر بخواهیم سرطان را لاغر کنیم یا باید با شیمی درمانی لاغر کنیم و یا با شستن سودا از طریق خوردن آب جوش همراه با دویدن (دویدن مانع توسعه سرطان و موجب لاغر شدن سرطان و دفع آن می شود) و چون این شستن سراسری است هرچه سودا پاک باشد یعنی بدن قویتر و مانع توسعه سرطان می شود و انسان سالم می شود؛ چون این سودا (خون خشک شده کثیف) که در کل سلول ها است همین شکلش در مغز هم هست و لذا سلول های مغز هم شسته می شوند و چون پاک می شوند در نتیجه، آن تفکرات منفی، خیال بافی ها، اوهام و غم ها و غصه ها و … از بین می رود، لذا کسانی که آب جوش خورده و می دوند آدم های با نشاط و بیخیالی می شوند (روزی 4 تا 6 لیوان آب جوش برای همه و برای بلغمی ها این آب جوش بصورت شربت عسل، ناشتا و شبانگاه باشد و شب 3 تا 14 عدد بادام یکی یکی بخورند تا مغزشان سرد نشود) چون آب جوش ضعف می آورد پس یک هفته آب جوش و یک هفته رژیم معمولی باشد. اگر بخواهیم غذای دیگر بدهیم یک سوپ ساده گندم را شب با روغن زیتون می هیم، حداقل اگر بیمار نیستید برای خوشگل شدنتان بخورید.
  • سرطان معده معمولاً بیماری مخصوص سنین اواخر میانسالی و سالخوردگی است. با این حال ممکن است به ندرت در افراد زیر ۴۰ سال دیده شود. تشخیص سرطان معده با آندوسکوپی و نمونه برداری (بیوپسی) از معده انجام می گردد. از آنجایی که درمان مؤثر سرطان معده فقط هنگامی میسر است که این سرطان در مراحل اولیه آن تشخیص داده شود، لازم است هر کسی که دچار سوء هاضمه می شود و علایم بدی مثل از دست دادن اشتها و کاهش وزن پیدا می کند تحت بررسی ها و آزمایش های بیشتری قرار گیرد. سرطان معده چون در افراد بالای ۴۰ سال شایع تر است، کسانی که در این سنین برای اولین بار دچار سوء هاضمه می شوند بهتر است که برای پی بردن به علت ایجاد این سوء هاضمه، تحت بررسی بیشتری قرار گیرند. تنها راه درمان این بیماری برداشتن معده و قسمت های سرطانی می باشد. این عمل جراحی وقتی که بیماری در مراحل اولیه خود قرار دارد خیلی مؤثر است. گاهی اوقات جراح ممکن است قسمتی از معده را دست نزند و سرجای خود باقی گذارد، در غیر این صورت بعد از عمل جراحی، غذا مستقیماً از مری وارد روده کوچک می گردد. این بدان معنی است که شخص باید غذای کمتری در هر وعده مصرف کند (چون دیگر معده ای ندارد که غذا ابتدا در آن نگهداری و هضم شود) اگر سرطان کوچک باشد و جراح بتواند تمام آن را خارج سازد شانس بقای طولانی مدت بیمار زیاد است، اما این بیماری اغلب در هنگام تشخیص خیلی پیشرفت کرده و عمل جراحی آن امکان پذیر نیست. در حال حاضر در صورتی که به علت پیشرفت سرطان، جراحی امکان پذیر نباشد، سایر درمان ها به ندرت می توانند باعث معالجه بیماری شوند. با این حال سایر درمان ها مثل شیمی درمانی و لیزر درمانی نقش خیلی با ارزشی در کنترل علایم ناراحت کننده بیماری دارند و ممکن است به طور قابل توجهی باعث افزایش طول عمر این بیماران شوند.
  • همه معتقدند که سرطان را نمی توان با هیچ دارویی معالجه کرد، حق هم دارند و به تجربه هم رسیده است، اما تنها راه معالجه سرطان همان از راه غذا می باشد، زیرا میکروب سرطان در اثر غذا در بدن تولید شده و از مجرای غذا هم می توان آن را معالجه کرد که همان خوردن گیاهان دارای مس گیاهی است. برای نان خوراکی مریض سرطانی باید از جو استفاده کرد و سبوس آن را هم نگرفت زیرا جو مملو از مس گیاهی می باشد. مثلا كاهو بسیار نافع است، مخصوصاً اگر به پای کاهو در موقع کود دادن، کودهایی بدهند که دارای املاح مس بوده و از کودهای پتاسیم دار خودداری شود. همچنین در فندق خام و مغز گردو و عسل این مس به طور زنده وجود دارد. سبزی کاسنی هم به بهبود مرض سرطان بسیار کمک می کند، اگر آب آن را بگیرید و ۴۰ روز صبح ناشتا میل کنید، همچنین تخم و ریشه آن هم همین اثر را دارد. خوردن خربزه بسیار نافع است. زنیان و بادیان را بجوشانید و صبح ناشتا میل کنید، فایده بخش است. شوید هم در درمان سرطان کمک می کند. خوردن کاسنی وحشی و کاسنی هایی که در اطراف معادن مس می رویند بسیار در درمان سرطان نافع و مفید هستند. پیاز خام با غذا خوردن و گاهی سرکه میل کردن در عدم ابتلا به سرطان بی اثر نیست. تره را با غذا، خام پاکوکو کرده یا در آبدوغ خیار خرد و میل کنید، در درمان سرطان کمک مؤثری است، ارامنه که به تره بسیار علاقه دارند به واسطه مصرف زیاد آن به مرض سرطان کمتر مبتلا می شوند. داروهایی که قبلا گفته شد، از همان داروهایی هستند که اضافه بر املاح مسی دارای هورمون هم می باشند. برای معالجه سرطان باید از دوا و غذاهایی استفاده کرد مانند: انواع بلادن، خارشتری، مهر گیاه، برگ بلادن (شابیزک)، داتوره به مقدار کم، بذر البنج، عروسک پشت پرده، تره، پیاز، شاهی یا تره تیزک، پرتقال، عسل، فندق، مغز گردو، رازیانه، زنیان، شیر، لیمو شیرین، لیموترش، نارنگی، انگور، توت فرنگی، تمشک، گلابی، سیب درختی، خربزه و لبنیات و همچنین میوه هایی که ترشی خون را از بین می برند باید زیاد مصرف کرد، به حد کافی خوردن این ها دستورات معالجه سرطان در طب قدیم و طب جدید بوده و هست که همه آنها به تجربه رسیده اند.

درمان تومور یا غده های سرطانی:

  • پنیرمایه خرگوش وحشی را روی تومور سرطانی بمالید.
  • پنیر مایه خرگوش را با ریشه کبر برابر هم ساییده و درآب پخته و به محل تومور سرطانی ضمادکنید.
  • صفرای لطیف را به وسیله بالا بردن حرارت کبد و خوردن غذاهای گرم و تر بالا ببرید مانند خرما و زیتون و …
  • روزی یک مرتبه ۱۰ گرم گل همیشه بهار را در یک فنجان آب بجوشانید و عصر جوشانده آن را بنوشید و به مدت زیادی این دارو را مصرف کنید.
  • کات کبود، گل ارمنی و گل سرخ، همه را نرم کوبیده، در روغن گل بریزید، یک خرچنگ کامل را سوزانده و خاکستر آن را به این داروها اضافه و مرتب ضماد کنید.
  • برای درمان اینگونه تومورها باید مردارسنگ و سفیدآب قلع را بسایید، بعد با روغن گل و موم روی هم ریخته، گرم و مخلوط کنید و هر روز روی تومور ضماد کنید.
  • کف دریا، زرآوند طویل، مقل ازرق، گوگرد زرد، اوشق، تخم انجره، خردل و بزرالبنج را مخلوط بسایید، بعد با روغن زیتون و موم روی آتش مخلوط و هر روز روی تومور ضماد کنید.
  • ضماد پوست اسب آبی یا آرد گرسنه به محل تومور مفید است، هم چنین از تمام داروهای خشک کننده می توان استفاده کرد، مثل: انزروت، ریشه اریسا، گزنه و صمغ انجدان.
  • خردل، تخم انجره، زرآوند طویل، کف دریا، اوشق و مقل ارزق از هر کدام به یک میزان نرم کوبیده، در روغن خمیر کرده سپس مقداری موم آب کرده را اضافه نموده و ضماد کنید.
  • سفیدآب قلع ۵ گرم، کات کبود ۵ گرم، گل ارمنی ۱۰ گرم، مردارسنگ ۵ گرم، شادنج سنگی ۵ گرم، نشاسته ۱۰ گرم، صمغ عربی ۵ گرم، موم ۵ گرم، همه را نرم بکوبید و در روغن گل ریخته و روی آتش بگذارید، بعد یک استکان آب بارهنگ به آن اضافه مرتب کنید و روی محل درد ضماد کنید.
  • برای درمان آن باید روغن گل ۵۰ گرم، آب گشنیز نصف لیوان، آب تاج ریزی نصف لیوان، ورق سرب نازک ۲ عدد، سرب ها را بایستی روی جسم خشکی مانند سنگ که مقداری آب روی آن ریخته شده باشد بسایید و آب آن را به محلول های فوق اضافه کنید و از این مایعات مرتباً روی محل بیماری بمالید.
  • کات کبود و سفید آب قلع از هر کدام ۱۰ گرم و روغن زرده تخم مرغ، لعاب اسپرزه، لعاب به دانه و آب تاج ریزی از هر کدام یک استکان؛ همه را در ظرفی که در آن مقداری سرب ساییده باشید حل کنید، همه داروها را پخته، مخلوط کرده و روی تومور سرطانی قرار دهید و هر بار هنگام تعویض دارو تومور را با آب تاج ریزی و آب برگ خرفه بشویید.
  • برای درمان مبتلایان به سرطان باید اول برای برطرف کردن خلط سودا اقدام کنید. سپس می توانید افتیمون را نرم کوبیده، در ماءالجبین حل کرده و مکرر بنوشید و از غذاهای مولد خون رقیق مثل ماءالشعير، سوپ مرغ، سوپ گوشت بره و بزغاله، شیره تخم خرفه، خیار و خربزه استفاده کنید و از خوردن مولدات سودا کاملاً باید پرهیز کرد، در ابتدا مرتب تاجریزی را کوبیده در آب گشنیز تازه مخلوط و روی ورق سرب بمالید و روی غده قرار دهید.
  • با ترب سفید + ترب سیاه + کرفس + شلغم + لبو + هوی یا زردک یک غذایی درست کنید و به مدت 40 الی 120 روز به عنوان وعده های غذایی مصرف کنید و هیچ چیز دیگر میل نکنید تا سلول های سرطانی به کلی نابود شوند البته توجه داشته باشید افرادی از این نسخه استفاده کنند که دارای مزاج تر هستند و باید توجه داشت با انجام این رژیم شخص دچار لاغری مفرط خواهد شد. همچنین میتوانید در طول روز از خوراکی های نظیر خرما، کلم بروکلی، انجیر و … استفاده کنید.
  • غدد سرطانی تومورهایی هستند که از نظر طب گیاهی ورم های سوداوی محسوب می شوند که از احتراق صفرا یا احتراق بلغم که اندکی صفرا نیز با آن سوخته شده باشد پدید می آیند. دانشمندان و پزشکان گیاهی معتقدند که سودای طبیعی به تنهایی عامل اصلی آن نمی باشد، معمولاً این بیماری بدخیم در زنان بر سینه و رحم و در مردان بر پا یا دستگاه گوارشی و دستگاه تناسلی ادراری و گاهی بر صورت می زند، اما این قانون کلی نیست یعنی این غدد ممکن است در مکان های دیگری نیز ظهور کنند. امید است با پیشرفت دانش پزشکی روزی فرا رسد که هیچ بیماری بدون درمانی وجود نداشته باشد. ابوعلی سینا معتقد است که هر دردی با گیاه درمان خواهد شد و هر گیاهی دردی را درمان خواهد کرد (به امید آن روز).
  • مرهم اسفیداج: (سفیدآب قلع) این دارو را با گل ارمنی، روغن زیتون و آب کاهو آمیخته و ضماد کنید و از ضماد اشیای قوی نیز خودداری نمایید، زیرا ممكن است باعث پراکندگی سلول های سرطانی شود، در این مورد باید داروهایی به کار برده شود که باعث سفت شدن کامل تومور شده تا از این طریق جریان تغذیه غده مختل شود و منجر به گچی شدن کالیفیکاسیون داخل تومور گشته تا از دست اندازی به جای دیگر جلوگیری به عمل آید و این روش وقتی مؤثر است که مبدأ و منشأ اولیه تومور همان محلی باشد که دارو گذارده می شود، در صورتی که این تومور از جای دیگری بدین جا آمده باشد هیچگونه معالجه ای سودبخش نخواهد بود، دارویی که می تواند تومور را از رشد و نمو باز دارد قبلا در این مبحث آمده است لیکن برای بهره برداری بیشتر به شرح زیادتری احتیاج است.
  • تومورها یا غدد بدخیم و یا سرطانی از نظر طب گیاهی ورمی هستند سوداوی که از احتراق صفرا یا احتراق بلغم که اندکی صفرا نیز با آن سوخته شده باشد پدید می آیند، سودای طبیعی به تنهایی عامل اصلی این بیماری نمی باشد بلکه عوامل دیگری نیز در به وجود آمدن این بیماری کمک می کنند. این بیماری بدخیم در زنان در سینه و داخل و رحم و در مردان در پاها، دستگاه گوارشی، دستگاه تناسلی ادراری و گاهی در صورت پدید می آید، اما این قانون کلی نیست، هرجا که میل او باشد می تواند به وجود آید. داروهای ضد این بیماری به طور عموم عبارتند از: سورنجان، اسفیداج، اذان الفار، اذخرمکی، اوشق، افتیمون، انجدان، انجره، برگ گزنه، باسلیق، قدومه، توتیا، شنبلیله، خربق سیاه، خولنجان، فلوس، خرچنگ دریایی، تخم لاک پشت، تاجریزی، کاکنج، غالیس، کلم پیچ، فیل گوش، برگ یا ریشه یا تخم کاسنی یا عرق کاسنی، ریباس، مغز ناخنک، بنه، اسپرزه و حب القار.

برای شستشوی زخم های سرطانی:

  • گزنه، پرسیاوشان و آب پیاز، هر یک را به تنهایی جوشانده و با آب آن زخم را شستشو کنید.

جلوگیری از توسعه سرطان (متاستاز):

  • بادکش گذاری شانه و حجامت کردن بدون خونگیری سه روز یکبار.
  • آب گشنیز تازه را روی یک تخته سرب نازک مالیده و روی آن ببندید و روزی سه مرتبه عوض کنید و از خوراکی هایی مانند: آب ليمو، آب انار، آلو، آب آلو، سیب درختی، برنج، ماش، عدس، شربت بنفشه، شربت نیلوفر، آش جو با کشک، خرچنگ دریایی و ماهی ریز با کدو زیاد استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از پیشرفت سرطان، سفیدآب قلع و گل ارمنی را نرم بسایید و با روغن زیتون و آب کاهوی تازه مخلوط کنید و هر روز بمالید و دایم هم باید مسهل خورده شود و نیز پرخوری نکنید، از خوراکی هایی که طبیعت آنها خنک است زیاد استفاده کنید و گه گاهی سرب ساییده شده را با روغن گل سرخ و آب گشنیز تازه مخلوط و بمالید.

باز کردن جراحت سرطان:

  • اگر می خواهید سرطان را باز کنید و جراحت آن را خارج سازید باید آرد نخود را با عسل مخلوط کرده و ضماد کنید.

درمان زخم سرطان:

  • برگ یا تخم گزنه کوبیده را با کمی نمک مخلوط کرده و بر آن ضماد کنید، یا برگ گزنه را با مرهم های سربی بر آن ضماد گذارید.

داروها:

  • آلیوم اس
  • لوموستین
  • میتومایسین
  • سانی تینیب
  • تراستوزوماب
  • راموسیروماب
  • فلورواوراسیل
  • دوکسوروبیسین
  • داروهای ضد سرطان (گاهی اوقات)، مسکن ها

فعالیت:

  • از انجام هرگونه فعالیت شدید بدنی پرهیز کنید.

رژیم غذایی:

  • وعده های متعدد و کم حجمی از غذاهای نرم میل کنید. سعی کنید میزان مصرف کالری شما، ثابت باقی بماند.
  • خوردنی های مفید: خوراک نخود فرنگی با پنیر سویا، خوراک نخود فرنگی با شوید، خوراک نخود فرنگی با کدو، خوراک نخود فرنگی با رب انار، خوراک نخود فرنگی و ذرت، خوراک باقلا، خوراک عدسی با کشمش، خوراک عدسی با قارچ، خوراک کدو خورشتی با سویا، خوراک کدو خورشتی با قارچ، خوراک کدو خورشتی با کرفس، خوراک کدو حلوایی، خوراک قارچ و لوبیا سبز، خوراک قارچ و فلفل دلمه ای، خوراک قارچ و سیب زمینی، خوراک قارچ و ذرت، خوراک قارچ و بامیه، تاس کباب قارچ و سویا، خوراک صیفی جات، خوراک کلم قمری، خوراک گل کلم، خوراک لوبیا سبز ۱، خوراک لوبیا سبز ۲، خوراک لوبیا سفید با قارچ، خوراک سویا با سبزیجات، خوراک سویا با رب انار، خوراک سویا با نخود، تاس کباب سویا، خوراک پنیر سویا، لوبیا با سویا، خوراک بامیه با سویا، خوراک دال عدس، خوراک لوبیا قرمز، خوراک لوبیا چشم بلبلی، خوراک لوبیای سویا، خوراک مخلوط، آش گندم با سبزیجات، آش گندم با شلغم، آش گندم با تره، آش گندم با سویا، آش ماش، آش لپه ۱، آش لپه ۲، آش کدو حلوایی، آش کدو خورشتی، آش شله قلمکار، آش غلات، آش خرفه ۱، آش خرفه ۲، آش سماق، آش عدس ۱، آش عدس ۲، آش حبوبات و غله ۲، آش شوید باقلی، آش جو با لوبیا سبز، آش جو با حبوبات ۲، آش کلم برگ، آش گل کلم ۱، آش کلم قمری با ماش، آش کلم قمری با گندم، آش کلم قمری با عدس، آش کلم بروکلی ۱، آش شلغم ۱، آش شلغم ۲، آش اسفناج ۱، آش اسفناج ۲، آش حبوبات ۲، آش گوجه سبز، آش گوجه فرنگی ۱، آش گوجه فرنگی ۲، آش مرزه، آش زرشک، حلیم عدسی با سویا ۲، حلیم گندم با شیر سویا، حلیم گندم با سویا، حلیم گندم با عدس، حلیم جو، حلیم دال عدس، مرصع پلو، صیفی پلو، آلبالو پلو، ساطری پلو، شوید باقالی پلو، شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی، دم پخت گوجه ۱، دم پخت گوجه ۲، هویج پلو، سبزی پلو، ماش پلو، لپه پلو، قیمه پلو، کلم قمری پلو، کلم پلو، کلم پلو با قارچ، کلم پلو با سویا، دمی شیرازی، عدس پلو ساده، عدس پلو با سویا، عدس پلو با کدو حلوایی، عدس پلو با قارچ، لوبیا قرمز پلو، لوبیا سبز پلو ۱، لوبیا سبز پلو ۲، لوبیا سبز پلو ۳، نخود فرنگی پلو ۱، نخود فرنگی پلو ۲، پلوی آلو اسفناج، انار پلو، گشنیز پلو با سویا، لبو پلو، بلغور پلو، خورش فسنجان با کدو حلوایی، خورش فسنجان با سویا، خورش شهد فسنجان، خورش فسنجان با اسفناج، خورش کرفس ۱، خورش کرفس ۲، خورش آلو اسفناج، خورش به و آلو، خورش به، خورش آلو و قیسی، خورش قیمه بادمجان، خورش قیمه آلو، خورش کدو بادمجان، خورش شوید باقالی، خورش بامیه با سویا ۱، خورش بامیه با سویا ۲، خورش بامیه با دال عدس، خورش بامیه با قارچ، خورش دال عدس با قارچ، خورش دال عدس با تمر هندی، خورش قارچ و آلو، خورش لوبیا سبز، خورش کدو حلوایی، خورش کدو خورشتی، خورش کلم بروکلی با سویا، خورش کلم بروکلی با قارچ، خورش هویج و به، خورشت قیمه قارچ، خورشت کنگر، سوپ صیفی جات ۱، سوپ صیفی جات ۲، سوپ کدو خورشتی، سوپ کدو حلوایی، سوپ جو ۱، سوپ جو ۲، سوپ دال عدس، سوپ اسفناج، سوپ شلغم،سوپ لوبیا سبز، سوپ قارچ ۱، سوپ قارچ ۲، سوپ بامیه، سوپ کلم بروکلی ۲، سوپ گل کلم، سوپ گشنیز، سوپ کدو قلیانی، سوپ بلغور و کرفس، سوپ کلسیم، سوپ جو با شیر سویا، سوپ شهد نما، سوپ زرشک با جعفری، سوپ جو و اسفناج، کتلت عدس ۱، کتلت اسفناج، کتلت هویج و سیب زمینی، کتلت ذرت، کتلت سیب زمینی و حبوبات، کتلت سویا با گندم جوانه زده، برگر کدو خورشتی، برگر لوبیا سفید، برگر لوبیا چشم بلبلی، پن کیک سیب زمینی، سوسیس فانتزی، دلمه کلم، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه کدو خورشتی، دلمه سیب زمینی، دلمه برگ انگور، کماچ گندم و جو، کماچ قارچ، کماچ مخلوط، شیر سویا، فرنی سویا، کشک سویا، خامه سویا، سس گل کلم، سس گوجه فرنگی ۲، سس زیتون، سس جعفری، سمنو با گندم و جو.

نکته:

  • گاهی مواقع پوست نازک است، پس از ضماد نوره و شستن آن جوش های ریزی بر سطح پوست ظاهر می شود که برای ترمیم آن می توان روی پوست روغن زیتون یا روغن کنجد یا روغن بنفشه و یا پماد کالن دولان مالید.
  • خوردن دوسین از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند (چون اثر معجون سیاهدانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند)
  • در شیمی درمانی چون تمام سلول ها اعم از سالم و سرطانی با هم کشته می شوند، لذا سیستم ایمنی بدن پایین می آید.
  • غذاهای آماده و فریز شده، سودازا هستند و سودا دیر به بدن می آید و دیر هم از بدن خار ج می شود و آخر سودا، سرطان است.
  • هرگاه سودا در اندام تحتانی بوجود بیاید، تبلور سودا می شود سرطان بدخیم، چون سنگین است و فشردگی آن بیشتر است، در اندام فوقانی می شود خوش خیم، چون در اندام فوقانی سبکتر و درمان پذیرتر است.
  • تبلور عالی سودا در یک نقطه می شود سرطان.
  • موزهای لک دار از بروز سرطان جلوگیری می کنند. موز دارای خاصیت ضد سرطانی است و موزهای سیاه و لک دار تا 8 برابر نوع تازه آن خاصیت ضد سرطانی بیشتری دارند.
  • شیر به دلیل دارا بودن فاکتورهای رشد انسولین باعث سرعت بخشیدن به رشد سلول ها از جمله سلول های سرطانی می گردد. بنابراین، بسیاری از سرطان ها می تواند توسط شیر ایجاد شوند یا رشد سریع تر پیدا کنند.
  • جلوگیری از به وجود آمدن انواع تومورها: همان طور که می دانید شایع ترین سرطان بین بانوان، سرطان پستان، سرطان رحم و سرطان تخمدان می باشد و در بین آقایان، سرطان پروستات و سرطان بیضه بالاترین آمار سرطان را شامل می شود. مغز انسان با هر بار تحریک جنسی، مقدار زیادی خون را به اندام های جنسی (پستان، رحم تخمدان، پروستات، آلت تناسلی، بیضه ها و…) منتقل می کند؛ همراه خون اکسیژن و مواد غذایی زیادی وجود دارد، در نتیجه سلول های این نواحی با این مواد بهتر تغذیه شده و اجازه رشد سلول های سرطانی را در این مناطق نمی دهند بعضی از افراد (زن یا مرد) فکر می کنند که می توان با استفاده از روابط زناشویی آزاد به این نتیجه دست یافت یعنی از ایجاد تومور جلوگیری کرد. باید متذکر شد که حتی اگر این نوع روابط از کیفیت بالایی برخوردار باشد، اما در نهایت بدون استرس و اضطراب نیست حال قبل از عملیات، در حین کار یا بعد از آن. به هر حال این روابط همراه با استرس هایی است که باعث اسیدی شدن خون می شود و همین خون سرشار از اسید به صورت مضاعف وارد دستگاه تناسلی شده و به جای این که سلول ها را تقویت نماید، باعث تضعیف آنها می گردد و زمینه را برای تجمع پارازیت ها و انواع تومورها فراهم می کند. بنابراین با داشتن روابط زناشویی موفق سربازهای امنیتی بدن تقویت شده و پارازیت ها قدرت تکثیر و ایجاد تومور در بدن را نخواهند داشت.
  • اگر شما دچار هر یک از علایمی که در اینجا بیان می شود، هستید بدون هیچگونه معطلی باید به پزشک مراجعه کنید. زیرا ممکن است این علایم به خاطر یک بیماری خطرناک مثل سرطان معده ایجاد شده باشد. تشخیص زودرس و درمان به موقع باعث ایجاد شانس زیادی در معالجه بیماری های خطرناک می شود. این علایم عبارتند از: کاهش وزن بدون دليل، دفع مدفوع خونی.
  • گرچه سرطان معده شیوع خیلی کمتری نسبت به سایر قسمت های دستگاه گوارش دارد، اما بیماری شدیداً خطرناکی است که اگر خواهان درمان مؤثر آن هستید باید هرچه زودتر تشخیص داده شود. این سرطان در واقع در سلول های پوشاننده معده به نام سلول های گلاندولر ایجاد می شود. در صورت عدم درمان قابلیت گسترش به تمام دیواره معده را دارد و از طریق جریان خون به کبد سرایت می کند. این روند می تواند خیلی سریع اتفاق بیفتد و به همین علت است که درمان این بیماری خیلی سخت می باشد مگر اینکه در مراحل اولیه آن تشخیص داده شود. گرچه شخص مبتلا به سرطان معده در ابتدا ممکن است به خاطر سوزشی در قسمت فوقانی شکم به پزشک مراجعه کند (شبیه دردی که در زخم معده یا اثنی عشر وجود دارد)، اما سرطان معده معمولاً دارای علایمی بیشتر از یک درد ساده دارد و شخص ممکن است اغلب میل به غذا نداشته باشد و حتی با خوردن مقادیر کمی غذا احساس پر بودن معده داشته باشد که بر اثر از دست دادن اشتها کاهش وزن ایجاد خواهد شد. مجموعه این علایم باید همیشه جدی گرفته شود و توسط پزشک بررسی گردد. علت واقعی سرطان معده هنوز شناخته نشده است، ممکن است بر اثر عوامل مختلفی ایجاد شود. هیچ عامل ژنتیکی یا وراثتی در این سرطان به اثبات نرسیده است و بیشتر احتمال دارد که سرطان معده بر اثر عوامل محیطی ایجاد شود. قطعاً سرطان معده در بعضی از کشورها شایع تر است. سرطان معده در خاور دور (ژاپن) خیلی شایع تر از کشورهای اروپایی است که این وضعیت می تواند به علت اختلاف در رژیم غذایی مردم این کشورها با یک دیگر باشد. دیده شده است که افراد ژاپنی که به کشورهای غربی مهاجرت می کنند و رژیم غذایی شان تغییر می یابد کمتر از ژاپنی هایی که در ژاپن زندگی می کنند به سرطان معده دچار می شوند. این امر می تواند اهمیت عامل محیطی را بر عامل وراثتی یا ژنتیکی نشان دهد. بعضی از دانشمندان معتقدند که آلودگی طولانی مدت با عفونت هلیکوباکتر پیلوری ممکن است عامل محیطی مهمی در ایجاد سرطان معده باشد. گرچه در این مورد بين دانشمندان اختلاف نظر وجود دارد.
  • خوردن دوسین از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند (چون اثر معجون سیاهدانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند)
  • در شیمی درمانی چون تمام سلول ها اعم از سالم و سرطانی با هم کشته می شوند، لذا سیستم ایمنی بدن پایین می آید.
  • غذاهای آماده و فریز شده، سودازا هستند و سودا دیر به بدن می آید و دیر هم از بدن خار ج می شود و آخر سودا، سرطان است.
  • هرگاه سودا در اندام تحتانی بوجود بیاید، تبلور سودا می شود سرطان بدخیم، چون سنگین است و فشردگی آن بیشتر است، در اندام فوقانی می شود خوش خیم، چون در اندام فوقانی سبکتر و درمان پذیرتر است.
  • در جوامعی که خرما در آن رواج دارد سرطان نیست و در ایران هم سرطان مثل سرماخوردگی شیوع پیدا کرده است چون خرما در قبرستان ها استفاده می شود. خرما یک غذای لطیف و سریع الهضم و زود جذب است و برای مغز بسیار مفید است و لذا کسانی که از مغزشان کار می کشند باید روزی 3 عدد خرما دم دستشان باشد، خرما باید آرام آرام لیس زده شود مثل عسل، نباید سریع خورده شود.
  • موزهای لک دار از بروز سرطان جلوگیری می کنند. موز دارای خاصیت ضد سرطانی است و موزهای سیاه و لک دار تا 8 برابر نوع تازه آن خاصیت ضد سرطانی بیشتری دارند.
  • سرطان چیست؟ از کجا به وجود می آید؟ برای جلوگیری و درمان آنچه باید کرد: سرطان از بیماری هایی است که روز به روز عده بیشتری از ابناء بشر در چنگال های وحشتناک و درد انگیز آن جان می سپارند، با این همه توسعه و وسایل و مکاشفات گسترده و کشف همه نوع میکروب ها و دامنه وسیع امروزی در علم پزشکی، هنوز پزشکان موفق به یافتن راه درمان قطعی انواع این بیماری نشده اند و نیز اطلاعات مردم هم در این باره بسیار محدود و اندک است. بعضی از پزشکان معتقدند که سرطان از ویروسی که بشر هنوز موفق به شناختن آن نشده به وجود می آید و دلایلشان آن است که غدد سرطانی که در برخی از حیوانات دیده شده ویروس مخصوصی داشته است. اما آنچه مسلم است این است که هنوز عامل مولد سرطان کشف نشده و بشر نتوانسته است که از این راز پرده برگیرد.
  • آیا می دانید چرا سرطان باعث مرگ می شود: سرطان معمولاً به چند طریق در کار تغذیه نقصان پدید می آورد و منجر به مرگ می شود، به عبارت دیگر وجود سرطان باعث می شود که غذای مصرفی نتواند تکافوی احتیاجات روزافزون سلول های طبیعی و غیرطبیعی را که مرتب در حال رشد و نمو هستند برآورده کرده و در نتیجه قوای فعال بدن را از کار می اندازد، بعضی وقت ها سرطان در کار دستگاه گوارش اختلال پدید می آورد و ایجاد بی اشتهایی و دل به هم خوردگی و استفراغ می کند و در نتیجه بیمار مبتلا به سرطان، وزن و قدرت جسمانی خود را از دست می دهد و مستعد برای استقبال از مرگ می شود. در مواردی نیز سرطان پنجه های خود را به درون دیواره شریان ها فرو می برد و ایجاد خون ریزی درونی می کند و گاهی ممکن است که پنجه های خود را به مغز، قلب، کلیه و ریه ها بیافکند و این اعضای حساس بدن را از کار بیاندازد. اگر در اثر رشد و نمو غیر طبیعی سلول ها و نفوذ ریشه های سرطانی در شریان ها، مغز، کلیه، قلب و ریه ها نتیجتاً به مرگ نیانجامد، بیمار به قدری ضعیف و نحیف خواهد شد که در برابر دردهای شدید سرطان دامن تحمل از کف خواهد داد و جان تسليم جان آفرين خواهد کرد.
  • آیا سرطان رو به افزایش است: بعضی از انواع سرطان از قبیل: سرطان معده رو به کاهش است و اما بعضی دیگر از انواع آن به خصوص سرطان ریه و سرطان خون با شدت رو به افزایش هستند. به هر حال با توجه به تعداد بیمارانی که به انواع مختلف سرطان مبتلا می شوند می توان گفت که این بیماری ها با شدت در جهان رواج می یابد. در سابق بودند کسانی که در اثر ابتلای به سرطان فوت می شدند بدون این که دکتر علت بیماری ایشان را تشخیص بدهد، اما در حال حاضر به سهولت بیماری سرطان را تشخیص می دهند. بر اثر پیشرفت های بهداشتی حد متوسط طول عمر افزایش یافته و اما بر تعداد کسانی که جوانی را پشت سر می گذارند و بیشتر مستعد برای ابتلای سرطان می شوند افزوده شده است. با وجود این، علت رواج سرطان را فقط این عامل نباید دانست و باید توجه داشت که عوامل دیگری نیز در این مورد دخالت دارند. عده ای الکل را در ایجاد سرطان معده مؤثر می دانند و بعضی می گویند که طبخ غذا در ظرف آلومینیومی تولید سرطان می کند، اما هیچ دلیل علمی در تأیید این عقاید وجود ندارد و تا کاملاً ثابت نشود نمی توان آنها را قبول کرد. این عقیده نیز رواج دارد که سرطان موروثی است، در صورتی که در بعضی از انواع سرطان چشم وراثت دخالت دارد اما در مورد انواع مختلف دیگری از سرطان که رواج فراوانی هم دارد هیچگونه آثار و شواهدی که وراثت را در ابتلای به آنها مؤثر نشان دهد تاکنون دیده نشده است. کسانی که در کارخانه های مولد مواد شیمیایی کار می کنند باید دقت بیشتری برای حفظ سلامت و نیرومندی بدن خود به عمل آورند و اصول بهداشتی را کاملاً رعایت کنند، سایرین نیز خود را از دود سیگار و سایر دخانیات که ظاهراً در تولید سرطان مؤثر هستند دور بدارند و به علایم و نشانه هایی که مربوط به بروز سرطان است بی اعتنایی نکنند.
  • علائم سرطان معمولاً از این قرار است: خون ریزی غیر عادی، ورم پستان یا قسمتی از بدن، زخمی که به سهولت التیام پیدا نمی کند، تغییر وضع ادرار، سرفه و گرفتگی سينه به طور دایمی سوءهاضمه مزمن و تغییر پیدا کردن خال یا زگیلی که در بدن وجود دارد، البته وجود هر یک از این عوامل را نمی توان به طور حتم دلیل بر سرطان دانست اما در چنین صورتی باید فوراً به اقدام پرداخت و به پزشک مراجعه کرد. علاوه بر این، کسانی که جوانی را پشت سر گذاشته اند و ۳۰ سالی از عمرشان گذشته است باید لااقل سالی یک بار معاینه پزشکی بشوند و بعضی دیگر از اشخاص، مثل افرادی که زیاد سیگار می کشند باید هر شش ماه یک بار سینه خود را با اشعه (ایکس) مورد آزمایش قرار دهند. اگرچه اثرات و علایم ناچیز هم باشد اما باید درصدد معالجه و جلوگیری برآمد که شخص مبتلا نشود و از چنگال این بیماری خانمان سوز نجات یابد. لازم است به عرض شما خواننده عزیز برسانم که بدن ما از اجتماع موجودات ریزی که با چشم قابل رؤیت نیستند تشکیل شده است، همان طور که فلزات از اتم های بسیار ریز ساخته شده اند و همان طور که املاح از ملکول های بسیار کوچک به وجود آمده اند، بدن انسان و حیوان نیز از موجودات بسیار ریزی که سلول نام دارند ترکیب شده است. معمولاً حیوانات یک سلولی یا چند سلولی هستند. حیوانات یک سلولی مانند میکروب ها معمولاً خلق الساعه می باشند یعنی قدرت تکثیر آنها زیاد است، وقتی یک میکروب وارد محیط مناسبی شود و غذای کافی هم داشته باشد، آنقدر رشد می کند و زیاد می شود که به صورت توده هایی تمام محیط را پر می نماید. کپکی که روی غذای مانده مخصوصاً روی ماست مانده می بینید، چیزی جز رشد و نمو موجودات یک سلولی نیست و هر قطره از یک غذای کپک زده دارای هزارها موجود زنده است که تمامی آنها از یک موجود متولد شده اند. رشد و نمو سلول ها تحت قید و شرط معینی است. یک سلول نمی تواند مانند افراد خودسر بی بند و بار باشد، یک سلول حق ندارد از حد خود خارج شده و وارد مرز و بوم همسایگان گردد، یک سلول نمی تواند بیش از حد رشد کرده و پای خود را وارد گلیم دیگران کند. سلولی که قوانین و مقررات کشور بدن را نادیده بگیرد و بیش از حد معین رشد کرده و جای سلول های دیگر را غصب نماید، این چنین سلول را سلول سرطان می نامند. سلول های سرطان چون به سلول های دیگر چنگ می زند و چنگال آن هم مانند خرچنگ می باشد و نام عربی خرچنگ سرطان است، این سلول های متعدد و چنگ انداز را هم سرطان نام نهاده اند و آن کسانی که مدعی هستند که علت اصلی سرطان هنوز کشف نشده در اشتباه می باشند. علت سرطان را یافته اند ولی به درمان تاکنون دست نیافته اند. ساختمان تمام سلول های بدن یکسان نیست و احتیاج روزانه آنها هم یکی نمی باشد. هریک از اعضاء و جوارح بدن به غذای مخصوصی احتیاج دارند و جیره معینی خواهند داشت و اگر در مملکت بدن عدالت اجتماعی رعایت شود و جیره هر یک را نسبت به احتیاج او بدهند، یعنی غذاهایی بخورند که محتوی تمامی احتیاجات بدن باشد، هرگز به سرطان مبتلا نخواهند شد.
  • خلاصه پیدایش سرطان به علت مصرف غذاهای ناباب و مصنوعی می باشد و در بعضی از مزاج ها که زمینه مساعد و ماده مستعد است فوری ایجاد سرطان کرده و شخص را علیل و رنجور و بیمار می کند. شخصی که مواد مخدر استفاده می کند خودش خوب می داند که: لاغری، رنجوری، رنگ سیاه، تیره رنگی، دندان سیاه شده، لب رنگ پریده، کم اشت هایی، مسمومیت تدریجی، کم بنیگی، یبوست، لاقیدی، لاابالی گری و همه و همه در اثر این عمل یعنی مصرف مواد مخدر می باشد و هرگز راضی نیست تریاک را ترک کند و از آن دست بردارد بلکه برای آن مداح می شود و آن را تریاق هر زهری و درمان هر دردی می داند. بدبختی ما جماعت هم همین قسم است، تمام غذاهای ناروای گوناگون را از قبیل: نوشابه های مختلف، غذاها و خوراکی های جوهردار و مصنوعی، انواع ساندویچ، سوسیس و کالباس و غیره را می خوریم و به هزاران مرض مبتلا می شویم و گناه را گردن خود نمی گذاریم، چنانچه می دانیم و می بینیم که اشخاص دهاتی که غذاهای طبیعی و لبنیات مصرف می کنند کمتر به مرض سرطان مبتلا می شوند. نان سفید، قند سفید و حتی کله پاچه را که با آهک می شویند تا سفید شود و این ها همه مواد اولیه خود را از دست داده اند و مصرف کننده را دچار بیماری های مختلف منجمله سرطان دچار می سازد. گندم، جو یا سبوس و پوست آن و یا چغندر غذای بسیار مقوی و کاملی می باشد ولی بشر به دست خود مواد اولیه آن را دور می ریزد و توقع سلامتی هم دارد. نان های ضخیم دهات که با گندم و جو مخلوط یا مجزا تهیه می شود، بسیار از گوشت و تخم مرغ قوی تر و با نتیجه تر است. با اینکه ثابت شده بیشترین خواص اکثر میوه ها در پوست آنهاست ولی بشر آن را جدا کرده و دور می اندازد، در نتیجه مواد مؤثره را مصرف نمی کند و موادی که بدن به آن نیاز دارد را به آن نمی رساند. خوب است ما کتب غذاشناسان و یا درمان با غذا و اعجاز خوراکی ها را مطالعه کنیم و انصاف دهیم که در هر روز چند میلیون میکروب داخل وجود خود می نماییم و به دست خود تیشه به ریشه خویش می زنیم و ابدأ متوجه نیستیم که چه می کنیم. در دهات ایران مخصوصاً در بعضی از مناطق که لبنيات زيادتر و غذاهای سالم فراوان تر و گیاه های کوهی به حد وافر وجود دارند ابدأ خبری از سرطان نیست. گوشت برای بدن زیاد لازم نیست و البته زیان و ضررهایی هم در بردارد، دلیل آن از این قرار است که جهاز هاضمه انسان برخلاف جهاز هاضمه حیوانات گوشت خوار نمی تواند ازت حاصله از گوشت را تبدیل به آمونیاک کند و همین گاز ازت سبب شده است تا بتوانیم بگوییم گوشت برای انسان یک سوخت بسیار بدی است که هنگام سوختن دود می کند و قطران این دود موجب بیماری سرطان می شود. مولا علی (ع) فرموده است: لا تجعلو ابطونكم مقابر الحيوانات (شکم خود را گورستان حیوانات قرار ندهید)، برعکس بعضی ها در خوردن گوشت به قدری اسراف و زیاده روی می کنند که از سگ و گربه که حیوانی گوشت خوار آفریده شده اند نیز بیشتر گوشت می خورند و همین ها هستند که دچار بیماری های گوناگون می شوند و مبتلا به سرطان می گردند. مخصوصاً اگر گوشت حیوانی باشد که انسان با او مقاربت و نزدیکی کرده باشد، مصرف کننده آن حتماً مبتلا به مرض سرطان خواهد شد (از کجا معلوم می شود که پرورش دهنده این خطا را نکرده باشد؟). اسلام برای جلوگیری از این بیماری دستور فرموده: اگر شخصی با حیوان حلال گوشتی جماع کند باید آن حیوان را سوزاند و خاکستر آن را نابود کرد و برای حفظ حقوق صاحب حیوان نیز دستور فرموده: مبلغ و بهای آن را از عامل باید دریافت کرده و به صاحب حیوان بپردازند. زنده و پاینده باد دینی که بدون هیچ وسایل و لابراتوار و میکروسکوپی میکروب سرطان را در آن روزها با چشم ذره بینی و دیده خدایی دیده و دستور فرموده: ای بشر از خوردن چنین گوشتی صرف نظر کن و او را بسوزان و خاکستر آن را هم به پای زراعت خود مده، بلکه نابود ساز و همچنین دستور فرمود: دمبلان (خایه) گوسفند و سگ ماهی را میل مفرما زیرا اینها همه میکروب سرطان در بردارند و در عوض از خوردن گیاه هایی که دارای مس گیاهی هستند دریغ مكن.
error: محتوا محافظت شده می باشد.