کاربر

خورش گوجه فرنگی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. گوجه فرنگی رسیده نیم کیلوگرم
  2. سیر متوسط 6 تا 8 حبه
  3. نعناع خشک 2 قاشق مرباخوری
  4. روغن زیتون یا رورغن کنجد 5 قاشق غذاخوری
  5. نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا پوست گوجه فرنگی ها را کنده آن را به صورت ریز خرد کرده و در ماهی تابه بریزید، سپس سیرها را رنده کرده، به همراه نمک و فلفل به گوجه فرنگی اضافه کنید و آن را روی حرارت مناسب قرار دهید و پس از یک جوش خوردن، حرارت را ملایم کرده، اجازه دهید به مرور بپزد و آب گوجه فرنگی ها تبخیر شود. زمانی که به غلظت مناسب رسید، آن را از روی اجاق برداشته، روغن را به خورش اضافه کنید، سپس آن را با نعناع خشک تزیین نمایید. این خورش بسیار ساده است و در حداقل زمان آماده می شود، آن را می توان به عنوان خورش با انواع پلوها و یا با نان و سبزیجات به عنوان خوراک استفاده نمود.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.