مواد لازم:
- کنگر: یک و نیم پیمانه
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- نعناع تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- پیاز را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سیب زمینی نگین شده و قارچ را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه؛ سبزیجات خرد شده همراه با نمک و ادویه جات را افزوده و تفت دهید.
- مقداری آب جوش بیفزایید و اجازه دهید غذا بپزد.
- در ظرفی جداگانه، کنگر را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید و به خورش اضافه کنید و ۲۰ دقیقه بعد، شعله را خاموش کنید.