مواد لازم:
- کلم بروکلی: ۲۰۰ گرم
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر: ۱ حبه کوچک
- هویچ: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده اید را آبکشی کرده و چند دقیقه با پیاز هم بزنید.
- هویج و رب گوجه را افزوده و بعد از تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- سیر و گوجه خرد شده را با مقداری آب جوش، به مواد اضافه کنید تا پخته شود.
- در این فاصله زمانی؛ گل های بروکلی را به اندازه دلخواه خرد کنید، یک قابلمه آب نمک رقیق شده را به جوش آورده و گل های بروکلی را داخل آن ریخته بعد از ۵ دقیقه که نرم شد، آنها را در صافی ریخته و بلافاصله در آب یخ بریزید تا رنگش تغییر نکند؛ سپس، کلم بروکلی را افزوده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.