مواد لازم:
- ساقه کرفس: یک پیمانه
- جعفری: 3/2 پیمانه
- نعناع: نصف پیمانه
- لوبیا چیتی: 3/2 پیمانه
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- ليموعمانی زرد: ۱ عدد
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- گلپر: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
- لیموعمانی را سوراخ کرده و ۲۰ دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- کرفس خرد شده و سبزیجات ساطوری شده را اضافه کنید.
- قارچ را افزوده و با مواد تفت دهید، سپس نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از ۱۰ دقیقه؛ لیموعمانی و مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید ۲ ساعت بپزد.
- لوبیا پخته، زیره و گلپر را افزوده، بعد از نیم ساعت، شعله را خاموش کنید.