مواد لازم:
- ساقه و برگ های کرفس: یک و نیم پیمانه
- لوبیا سفید: نصف پیمانه
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
- نعنا تازه: نصف پیمانه
- جعفری تازه: نصف پیمانه
- گردو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- ادویه کاری: 3 قاشق چایخوری
- آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیس خورده را آبکشی نموده و به پیاز بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- سبزیجات خردشده و ۲ لیوان آب جوش را اضافه کرده و صبر کنید ۱ ساعت بپزد.
- در پایان؛ با اضافه کردن لوبیا و گردو، اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
- قبل از برداشتن، آبغوره را ریخته و شعله را خاموش کنید.