کاربر

خورش کرفس (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. ساقه و برگ های کرفس: یک و نیم پیمانه
  2. لوبیا سفید: نصف پیمانه
  3. سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
  4. نعنا تازه: نصف پیمانه
  5. جعفری تازه: نصف پیمانه
  6. گردو خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  7. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  8. روغن کنجد: نصف پیمانه
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل قرمز: 2 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. ادویه کاری: 3 قاشق چایخوری
  13. آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا که ۱۰ دقیقه خیس خورده را آبکشی نموده و به پیاز بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • سبزیجات خردشده و ۲ لیوان آب جوش را اضافه کرده و صبر کنید ۱ ساعت بپزد.
  • در پایان؛ با اضافه کردن لوبیا و گردو، اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.
  • قبل از برداشتن، آبغوره را ریخته و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.