کاربر

خورش کرفس و به

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کرفس خرد شده: ۴ پیمانه
  2. به: ۱ عدد کوچک
  3. کدو خورشتی: ۲ عدد متوسط
  4. هویج: ۱ عدد بزرگ
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، هل، دارچین: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. آب لیمو ترش تازه: به میزان لازم
  9. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدو، کرفس و به را در اندازه های ۲ سانتی و هویج را نگینی خرد می کنیم. کرفس را بخاریز یا آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس هویج را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن به، کدو و کرفس را به همراه نمک، هل و دارچین به بقیه مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم. مقداری آب گرم به غذا افزوده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع پخت غذا کمی زعفران آب شده به آن اضافه می کنیم. موقع صرف خورش از آب لیموترش تازه استفاده می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. خون ساز
  4. تقویت عمومی و امور جنسی
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. مفید برای گوارش
  7. ضد سرطان
  8. تقویت بینایی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.