کاربر
شنبه 17 خرداد 1404

خورش کرفس با نعناع و جعفری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۶ پیمانه
  2. نعناع و جعفری خرد شده: ۳ پیمانه
  3. لوبیا چیتی: 4/3 پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری آب چند دقیقه می جوشانیم. تعناع و جعفری را با مقداری روغن تفت داده، ساقه کرفس را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، مدتی بعد ادویه را اضافه می کنیم. تمام مواد آماده شده را همراه لوبیا و نمک، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و مقداری آب گرم به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، می توانیم موقع صرف غذا از آب لیموترش تازه یا پودر لیمو استفاده کنیم.

خواص:

  1. خون ساز
  2. تقویت امور جنسی
  3. مقوی بدن
  4. مفید برای سوداوی مزاج ها
  5. مفید برای فصل زمستان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.