کاربر

خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ساقه کرفس خرد شده: ۵ پیمانه
  2. نعناع و جعفری خرد شده: ۴ پیمانه
  3. برگ کرفس جوان: به میزان لازم
  4. لوبیا چشم بلبلی: 2/1 پیمانه
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. آب لیموترش تازه: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم. سبزی های خرد شده و برگ کرفس را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم، پس از آن ساقه کرفس را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم، سپس سبزی های تفت داده شده را همراه لوبیا، نمک، فلفل، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، می توانیم قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنیم.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. خونساز
  4. تقویت عمومی و امور جنسی
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. مفید برای گوارش
  7. ضد سرطان
  8. تقویت بینایی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.