کاربر

خورش کدو مخصوص (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو: ۴ عدد متوسط
  2. بادمجان: ۳ عدد متوسط
  3. قارچ: ۸ عدد
  4. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. غوره یا آبغوره: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدو و بادمجان ها را به برش های ۳ سانتی خرد می کنیم. قارچ را نیز ورقه ورقه می کنیم. گوجه را پوست کنده و ریز خرد می کنیم. کدو و بادمجان را جداگانه با کمی روغن تفت می دهیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم. قارچ را به آن اضافه کرده و مدتی همراه با ادویه تفت می دهیم، سپس تمام مواد آماده شده را به همراه گوجه، غوره، نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای چربی خون و کبد
  3. ضد سرطان

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.