مواد لازم:
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- لپه: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن زیتون یا کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
- سویا ریز: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لپه که یک ساعت خیسانده اید را بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیس کرده و آبکشی نموده اید را به غذا افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
- نمک و ادویه جات را بیفزایید و هم بزنید.
- سیر و گوجه رنده شده را ریخته و صبر کنید آب گوجه با حرارت ملایم به خورد مواد برود.
- سیب زمینی و کدوی نگین شده را با ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید غذا بپزد.
- بعد از یک ساعت؛ لپه پخته شده و آب نارنج را افزوده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.