کاربر

خورش کدو با شیره کشمش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو: ۱۰ عدد متوسط
  2. شیره کشمش: ۴ قاشق غذاخوری
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  4. نمک: در صورت تمایل
  5. زردچوبه، دارچین: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کدوها را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و همراه دارچین به پیاز اضافه می کنیم و مدتی تفت می دهیم. در نهایت کمی آب گرم به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. چند دقیقه قبل از پخت کامل غذا به میزان مورد نیاز شیره کشمش به آن اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای مزاج های معتدل
  3. مفید برای فصل های بهار و پاییز
  4. تقویت عمومی و مقوی امور جنسی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.