کاربر

خورش کدو با زرشک

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو: ۸ عدد متوسط زرشک: 2/1 پیمانه
  2. زرشک 2/1 پیمانه
  3. فلفل دلمه ای: ۱ عد کوچک
  4. گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: در صورت تمایل
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس کدوها را در اندازه های ۲ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به پیاز اضافه کرده و مدتی تفت می دهیم. پس از آن فلفل دلمه ای نگینی شده را به مواد قبلی افزوده و کمی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. زرشک را می توانید با مقداری زعفران و کمی روغن دم کنید و چند دقیقه قبل از صرف غذا به خورش اضافه کنید.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. خون ساز
  4. تقویت عمومی و امور جنسی
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. مفید برای گوارش
  7. ضد سرطان
  8. تقویت بینایی

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.