کاربر

خورش کدو با آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو خورشتی: ۸ عدد متوسط
  2. آلو بخارا: ۱۲ عدد
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  5. زعفران آب شده: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس کدوها را حلقه حلقه خرد کرده و به همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم. آلوبخارا را از قبل شسته و همراه مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم که غذا یا حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در انتها کمی زعفران آب شده به خورش اضافه می کنیم.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. تصفیه خون
  4. مفید برای کبد

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.