کاربر

خورش کدو بادمجان (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کدو خورشتی: ۶ عدد متوسط
  2. بادمجان: ۳ عدد
  3. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  4. گوجه فرنگی: ۶ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان و کدوها را پوست کنده و از وسط نصف می کنیم. بادمجان ها را در آب نمک قرار داده و پس از چند دقیقه آبکش می کنیم. روغن را در ظرفی با حرارت ملایم گرم کرده و کدو و بادمجان ها را با روغن بسیار کم سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس فلفل دلمه ای نگینی شده را به همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبیل به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. گوجه ها را پوست گرفته و به شکل حلقه حلقه خرد می کنیم. در نهایت تمام مواد آماده شده را به صورت لایه لایه در ظرف می ریزیم. ۱ پیمانه آب گرم به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل و صفراوی
  2. مفید برای فصل های بهار و پاییز
  3. ملين
  4. مقوی عمومی بدن
  5. ضد صفرا
  6. ضد چربی خون
  7. ضد دیابت

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.