کاربر

خورش کدو بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. بادمجان مشکی قلمی 1 کیلوگرم
  2. کدو خورشتی 500 گرم
  3. سیب زمینی متوسط 2 عدد
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. گوجه فرنگی 500 گرم
  6. سیر متوسط 2 حبه
  7. نعناع خشک 2 قاشق مرباخوری
  8. روغن 5 تا 6 قاشق غذاخوری
  9. آب 2 لیوان
  10. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل و زنجبیل به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا بادمجان ها را پوست کنده، به صورت حلقه ای خرد کنید و به مدت 20 دقیقه در آب نمک قرار دهید، سپس از آب نمک خرج کرده، آن ها را خوب بشویید، پس از آن که، کدو، سیب زمینی، گوجه فرنگی های پوست کنده را به صورت حلقه ای خرد کردید. همه مواد را به ترتیب روی هم چیده، لابه لای آنها، خلال پیاز و سیر را که به صورت حلقه ای خرد شده، بریزید و به همراه آب روی حرارت قرار دهید. پس از یک جوش خوردن، نمک و ادویه جات لازم را به آن اضافه نموده، حرارت را کم کنید تا به آرامی بپزد، سپس روغن را اضافه کرده، پس از ده دقیقه از روی حرارت بردارید.

نکته: 

  • بادمجان باید قلمی و بدون تخم و رسیده باشد، یعنی پوست آن مشکی و براق باشد، از بادمجان های قلمی برای خورش ها و خوراک ها و از بادمجان های درشت برای تهیه خوراک میرزاقاسمی و انوع کباب بادمجان می توان استفاده کرد. با بادمجان انواع غذاهای خوش مزه و متنوعی قابل تهیه است. بعد از پوست کندن بادمجان ها، بهتر است آن ها را بسته به نوع غذا، از طول یا عرض خرد کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه در آب نمک قرار دهید تا مواد زاید آن، یعنی (سولانین) خارج شود، سپس آنها را شسته و استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.