کاربر

خورش کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. فلفل دلمه ای: ۱ عدد کوچک
  2. کدو: ۱۰ عدد
  3. گوجه فرنگی: ۶ عدد
  4. متوسط پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  6. آب لیموترش تازه: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدوها را به صورت حلقه ای یا برش های ۲ تا ۳ سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کدو را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن فلفل دلمه ای را نگینی درشت خرد کرده و به همراه ادویه به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه ها را پوست کنده و ریز خرد می کنیم یا با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل، می توانیم قبل از صرف غذا از مقداری آب لیموترش تازه استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای صفراوی مزاج ها
  3. مفید برای فصل تابستان
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. ضد سرطان
  6. تقویت عمومی بدن

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.