کاربر

خورش لپه با کدو و بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لپه: ۱ پیمانه
  2. کدو خورشتی: ۲ عدد
  3. بادمجان: ۲ تا ۳ عدد
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه را از قبل خیس کرده، سپس آن را با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. بادمجان ها را پوست کنده و از وسط نصف می کنیم، سپس آنها را در آب نمک قرار داده و بعد از چند دقیقه آبکش می کنیم. کدوها را با پوست از وسط نصف کرده و آنها را به همراه بادمجان سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. گوجه ها را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس آن را به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و مقداری حرارت می دهیم. زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد لپه را همراه کدو و بادمجان به آن افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. تقویت امور جنسی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.