کاربر

خورش لپه با زردچوبه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لپه: 2/1 یک پیمانه
  2. سویا: ۱ پیمانه
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  5. پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه را از شب قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچویه کاملاً می پزیم. سویا را نیز با کمی آب، نمک، زردچوبه و دارچین می پزیم تا آب آن تمام شود. پیاز را با روغن کنجد و ادویه تفت داده، سپس سویا را به آن افزوده و کمی حرارت می دهیم. مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و مقداری آب گرم به آن افزوده و همراه مقداری نمک، فلفل و زنجبیل با حرارت ملایم می پزیم. در انتها پودر لیمو را به خورش اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. تقویت امور جنسی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.