مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- لپه باقالی سبز 500 گرم
- شوید تازه 250 گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- لپه باقالی را شسته، با آب ولرم خیس کنید تا کاملاً نرم و لطیف شود، سپس آن را به همراه شوید خرد شده و 2 تا 3 لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته، روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا خوب بپزد. پس از پختن، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا آب خورش به اندازه شود، خورش را در یک ظرف مناسب کشیده، روغن را به آن اضافه کنید، این خورش فوق العاده خوش مزه و لذیذ است و در حداقل زمان آماده می شود.
نکته:
- در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
- در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
- پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
- در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
- قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.