کاربر

خورش لوبیا سفید

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سفید: ۲ پیمانه
  2. کدو خورشتی: ۴ عدد متوسط
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی: به میزان لازم
  7. پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده و با کمی آب و زردچوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و ادویه تفت می دهیم. هویج را به صورت نگینی خرد کرده و به پیاز افزوده و کمی تفت می دهیم، کدوها را ۱ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به مواد قبلی افزوده و مدتی می پزیم تا گوجه قوام پیدا کند. در آخر لوبیا پخته شده را افزوده و اجازه می دهیم، خورش با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. چند دقیقه قبل از صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه به آن اضافه می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مفید برای فصل های بهار، پاییز و زمستان
  3. مفید برای کبد
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. ملين
  7. تقویت عمومی بدن

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.