کاربر

خورش لوبیا سبز با لپه (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سبر خرد شده: ۵ پیمانه
  2. لپه: 2/1 پیمانه
  3. قارچ: ۶ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، پودر زیره: به میزان لازم
  7. پودر لیمو عمانی: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم. لوبیا سبز را ۲ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز، ادویه و پودر زیره را نیز افزوده و مدتی تفت می دهیم. قارچ را خرد کرده و به بقیه مواد افزوده و کمی حرارت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد، لپه پخته شده را افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل قبل از صرف غذا مقداری پودر لیمو عمانی نیز به آن اضافه می کنیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. مقوی امور جنسی
  3. مفید برای کبد
  4. ضد کلسترول و چربی خون

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.