کاربر

خورش لوبیا سبز با لوبیا چیتی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سبز خرد شده: ۴ پیمانه
  2. لوبیا چیتی: ۱ پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. گوجه فرنگی: ۵ عدد متوسط
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی، پودر زیره: به میزان لازم
  7. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را از قبل خیس کرده، سپس با مقداری آب کاملاً می پزیم. لوبیا سبز را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس هویج را خلالی خرد کرده و به پیاز افزوده و مدتی حرارت می دهیم. لوبیا سبز را همراه با نمک، فلفل، زنجبیل، پورد زیره و ادویه به بقیه مواد افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در انتها گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و به همراه لوبیا پخته شده به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مفید برای فصل های بهار، پاییز و زمستان
  3. مفید برای کبد
  4. ضد دیابت
  5. تقویت بینایی
  6. ملین
  7. تقویت عمومی بدن

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.