کاربر

خورش لوبیا سبز

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. گوشت خورشتی گوسفندی 500 گرم
  2. قلم گوسفند 1 عدد
  3. لوبیا سبز 400 گرم
  4. مغز لیموعمانی 4 قاشق غذاخوری
  5. لپه 200 گرم
  6. سیر 2 حبه
  7. پیاز 1 عدد
  8. گوجه فرنگی 500 گرم
  9. هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل و زعفران مجموعاً 2 قاشق مرباخوری
  10. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را پاک کرده، خرد کنید و بشویید و در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس قلم را از وسط نصف کرده، همراه با گوشت و چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، به محض جوشیدن، کف آن را گرفته پیاز خلال شده و مقداری از ادویه جات را به آن افزوده و صبر کنید تا به آرامی بپزد پس از آن، لپه را با آب گرم شسته، نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، آن را به گوشت بیفزایید، اکنون لوبیا سبز را پاک کرده، به اندازه های 3 تا 4 سانتی متر خرد کنید و بعد از شستن، همراه با 2 لیوان آب، در ظرف جداگانه ای ریخته، روی اجاق قرار دهید تا بپزد و آب آن کشیده شود، سس با بقیه ادویه جات و مغز لیموعمانی به گوشت بیفزایید. سپس گوجه فرنگی را شسته، با نمک و سیر در مخلوط کن ریخته، آن را مخلوط و به غذا اضافه کنید و صبر نمایید تا غذا جا بیفتد و آماده شود.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.