مواد لازم:
- لپه: نصف پیمانه
- سویا ریز: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- لیموعمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- لپه که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن و آبکشی، به پیاز اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه هم زدن، نمک و سایر ادویه جات را بیفزایید.
- سیر و کوچه پوره شده را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد رود.
- دو لیوان آب جوش بریزید اجازه دهید تا خورش پخته شود.
- سیب زمینی خلال شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آب نمک رقیق، قرار دهید.
- سیب زمینی را در صافی ریخته و با مقدار کمی روغن کنجد و ۲ قاشق غذاخوری آب جوش داخل ماهی تابه دربسته بپزید. و سیب زمینی، لپه، آبغوره و دارچین را به خورش افزوده و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.