کاربر

خورش قیمه (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. لپه: نصف پیمانه
  2. سویا ریز: نصف پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  5. سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. روغن ذرت: نصف پیمانه
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  8. لیموعمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
  14. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن و آبکشی، به پیاز اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه هم زدن، نمک و سایر ادویه جات را بیفزایید.
  • سیر و کوچه پوره شده را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد رود.
  • دو لیوان آب جوش بریزید اجازه دهید تا خورش پخته شود.
  • سیب زمینی خلال شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آب نمک رقیق، قرار دهید.
  • سیب زمینی را در صافی ریخته و با مقدار کمی روغن کنجد و ۲ قاشق غذاخوری آب جوش داخل ماهی تابه دربسته بپزید. و سیب زمینی، لپه، آبغوره و دارچین را به خورش افزوده و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.