کاربر

خورش قیمه بوشهری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. لپه 250 گرم
  2. قارچ 250 گرم
  3. گوجه فرنگی 500 گرم
  4. پیاز متوسط 2 عدد
  5. مغز لیموعمانی 4 قاشق غذاخوری
  6. بادمجان قلمی متوسط 2 عدد
  7. داریچن، زنجبیل، زیره و پودر کادری به مقدار لازم
  8. نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
  9. روغن زیتون 5 تا 6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا بادمجان ها را پوست کنده به صورت طولی و به ضخامت 5/1 سانتی متر برش دهید و به مدت 20 دقیقه در آب نمک خیس کنید، بعد، از آب نمک خارج کرده، خوب بشویید، لپه را با 2 تا 3 لیوان آب، پخته سپس قارچ و پیاز خرد شده را به همراه مقداری ادویه به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا به آرامی بجوشد، بادمجان ها را در ظرف جداگانه ای با یک عدد پیاز خلال شده و یک لیوان آب و دو قاشق غذاخوری روغن و کمی ادویه با حرارت ملایم بپزید، سپس آن ها را به همراه لیموعمانی به خورش اضافه کرده، به آرامی هم بنزید تا کاملاً با هم مخلوط شوند، پس از چند بار جوش خوردن، غذا را با گوشت کوب به آرامی بکوبید تا مثل حلیم یکنواخت شود. در این حالت، بادمجان ها ریش ریش شده، مثل گوشت جلوه خواهند کرد.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.