کاربر

خورش قیمه بادمجان (4)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
  2. لپه: نصف پیمانه
  3. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  4. فلفل دلمه ای رنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  5. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. سیر کوچک: ۱ حبه
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
  8. گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  9. روغن ذرت: نصف پیمانه
  10. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  14. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  15. دارچین : 3/1 قاشق چایخوری
  16. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
  • بادمجان را حلقه حلقه کرده، داخل آب نمک قرار داده و بعد از ۲۰ دقیقه، آبکشی نموده و آن را با دستمال نخی تمیز خشک کنید.
  • لپه خیس خورده را بپزید تا آبش کشیده شود.
  • پیاز نگین شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه، بادمجان را بیفزایید.
  • رب گوجه، سیر، نمک و سایر ادویه جات را افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
  • قارچ، فلفل دلمه ای، گوجه و گشنیز خرد شده را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
  • اجازه دهید غذا با شعله ملایم، پخته شده و کاملاً جا بیفتد.
  • نکته: این خورش باید غلیظ باشد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.