کاربر

خورش قیمه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. گوشت خورشتی گوسفندی 500 گرم
  2. قلم گوسفند 1 عدد
  3. لپه آذر شهری 200 گرم
  4. سیب زمینی 6 عدد متوسط
  5. گوجه فرنگی 500 گرم
  6. پیاز متوسط 1 عدد
  7. مغز لیموعمانی 5 قاشق غذاخوری
  8. سیر 1 حبه
  9. هل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه، فلفل و زعفران 2 قاشق مرباخوری
  10. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را پاک و خرد کرده، سپس بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، بعد قلم را نیز از وسط نصف کرده، همراه با گوشت با چند لیوان آب سرد در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، پس از به جوش آمدن آب، کف گوشت را گرفته، پیاز را نیز خلال کرده، همراه با کمی ادویه به غذای در حال پختن، اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد، نیم ساعت مانده به آماده شدن غذا، لپه را با آب گرم شسته، به غذا می افزاییم. حال گوجه فرنگی ها را هراه با سیر درون مخلوط کن ریخته، مخلوط می نماییم تا به صورت رب در آید، در آخر، نمک و گوجه را به غذا افزوده و صبر می کنیم تا جا بیفتد، اکنون سیب زمینی را پوست کنده، خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم و چند بار زیر و رو می کنیم تا آب آن خارج شود، سپس آن ها را درون ماهی تابه ریخته، کمی روغن به آن اضافه کرده، درب ظرف را می گذاریم تا با حرارت کم بپزد، آنگاه غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و مقداری سیب زمینی روی آن بریزید و میل کنید.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.