مواد لازم:
- سویا ریز: نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: 3/2 پیمانه
- سبزی خورشتی: ۲ پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- لیموعمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
- رب انار : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید تا آبش تبخیر گردد.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن، آبکشی کرده و به پیاز اضافه کنید.
- سبزیجات چرخ شده، نمک و ادویه جات را ریخته و برای چند دقیقه با مواد تفت دهید.
- دو لیوان آب جوش افزوده و اجازه دهید به مدت یک ساعت بپزد.
- لوبیا را با رب انار اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
- نکته: برای جلوگیری از تلخ شدن غذا، پوست و هسته لیموعمانی را جدا کرده سپس آسیاب نمایید.