کاربر

خورش قورمه سبزی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 6 الی 7 نفر):

  1. لوبیا قرمز 200 گرم
  2. قارچ 250 گرم خرد شده
  3. پیاز متوسط 1 عدد
  4. سبزی قورمه پاک کرده 1 کیلوگرم
  5. روغن زیتون 8 قاشق غذاخوری
  6. مغز لیموعمانی 4 قاشق غذاخوری
  7. دارچین، زعفران و زیره سیاه از هرکدام نصف قاشق چایخوری
  8. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم، می گذاریم تا بپزد؛ به طوری که پس از پختن، آب آن تمام شود؛ سپس سبزی قورمه، پیاز و قارچ را خرد کرده به همراه چند لیوان آب در یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت می گذرایم تا به جوش آید، آنگاه شعله اجاق را کم کرده، لوبیا، نمک، فلفل و ادویه جات را به جز زعفران به خورش اضافه می کنیم و با حرارت ملایم می گذاریم به آرامی به جوش آمده، بپزد، بعد، لیموعمانی و زعفران را به غذا افزوده، آن را هم می زنیم، سپس، روغن زیتون را روی خورش ریخته، حرارت را کم می کنیم و درب ظرف را بر می داریم تا خورش خوب جا افتاده، روغن تمام سطح خورش را بپوشاند.

نکته:

  • در خورش هایی که با کدو خورشتی تهیه می شود، سعی کنید که آن را با پوست در غذا استفاده کنید.
  • در خورش هایی که با بادمجان درست می شود، ابتدا پوست بادمجان را جدا کرده و ۲۰ آن را در آب نمک قرار داده، سپس آبکش می کنیم تا کاملا بدون آب شود.
  • پودر لیمو عمانی ۱۰ دقیقه مانده به پایان پخت به خورش اضافه می شود.
  • در فصل هایی که آلوچه سبز موجود نیست، از آلو بخارا نیز می توان به جای آن استفاده کرد.
  • قارچ را با چند قطره آب لیموترش تازه، ۲ الی ۳ دقیقه تفت می دهیم.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.