مواد لازم:
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- فلفل دلمه ای: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون یا کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- لوبیا سفید: یک پیمانه
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیسانده اید را جداگانه بپزید.
- قارچ خرد شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سیب زمینی را افزوده و بعد از تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، فلفل دلمه ای ریز شده را اضافه کنید.
- گوجه، سیر و نصف پیمانه آب را با هم میکس نموده و به غذا اضافه کنید تا با حرارت ملایم، آب آن به خورد مواد برود.
- لوبیا پخته و یک لیوان آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیفتد.